Τελευταία νέα
Πτήση θρίλερ της Flydubai: Ποιος είναι ο πιλότος που έσωσε 174 ζωές – «Απέτρεψε μια νέα 11η Σεπτεμβρίου» [βίντεο] «Εξακολουθώ να είμαι Αριστερός», λέει ο Θοδωρής Αθερίδης μετά τους ύμνους στον Χρυσοχοΐδη Κ. Μητσοτάκης: Εθνικό Πρότυπο Κέντρο για την Άνοια στο Περιστέρι Νέα προειδοποίηση από την Άγκυρα για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: «Δεν θα το επιτρέψουμε αν δεν δώσουμε εμείς άδεια» Χέγκσεθ: Ο Ιλον Μασκ θα αναλάβει ηγετικό ρόλο σε νέο πρόγραμμα του Πενταγώνου για τον πόλεμο Τώρα πια μας υπολογίζουν: Το timing της αναμέτρησης της Εθνικής με την Ολλανδία Κοντογεώργης: Κάθε 15 ημέρες οι παρεμβάσεις στα καύσιμα – Όπου κρυώνουν περισσότερο, θα πάρουν περισσότερα Στην Αθήνα για δύο συμφωνίες ο Ρούμπιο – Ελληνοτουρκικά και καλώδιο τα φλέγοντα θέματα Η Τουρκία προειδοποιεί για το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: «Δεν θα το επιτρέψουμε, αν δεν δώσουμε εμείς άδεια» Παντρεύτηκε για τρίτη φορά ο Τζιμ Κάρεϊ: Το δημόσιο «σ΄αγαπώ» στη σύντροφό του Ο Κακλαμάνης ζήτησε τη λίστα με τους υποψήφιους δικαστικούς για το Ειδικό Δικαστήριο Τριαντόπουλου Ομιλία Μητσοτάκη για τη δημιουργία του Εθνικού Πρότυπου Κέντρου για την Άνοια (vid)
Libre.gr

ΠΑΣΟΚ: Ζήτημα διαφάνειας η άμεση παραίτηση ή αποπομπή του Φλωρίδη

Την άμεση παραίτηση ή αποπομπή του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, ζητά το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ με ανακοίνωσή του, σημειώνοντας πως «όσο εκκρεμεί η υπόθεση στη Δικαιοσύνη δεν μπορεί να παραμένει υπουργός εκείνος που επιβουλεύτηκε την ανεξαρτησία της», αναφορικά με την παραπομπή του Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των Τεμπών.

   Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του σχετικά με δήλωση του κ. Φλωρίδη στον ΣΚΑΪ, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ επισημαίνει πως «ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, έχει χάσει κάθε αίσθηση μέτρου» και «φαντασιώνεται πως αποκάλυψε αόρατες συνωμοσίες, ενώ ο ίδιος αν και ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός επιχείρησε να καθοδηγήσει τη Δικαιοσύνη βγάζοντας πορίσματα στη Βουλή και τα τηλεοπτικά κανάλια, πριν καν επιληφθεί της έρευνας το δικαστικό συμβούλιο».

   «Αποκαλύφθηκε η αναξιοπιστία και η βαθύτατα αντιθεσμική στάση του μετά την παραπομπή Τριαντόπουλου για το μπάζωμα, που σήμερα αναγκάζεται να παραδεχθεί ότι τελικά έγινε και ίσως συνετέλεσε να χαθούν στοιχεία», τονίζει το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και υπογραμμίζει πως «είναι πλέον ξεκάθαρο πως όσο εκκρεμεί η υπόθεση στη Δικαιοσύνη δεν μπορεί να παραμένει υπουργός εκείνος που επιβουλεύτηκε την ανεξαρτησία της». «Είναι ζήτημα διαφάνειας η άμεση παραίτηση ή αποπομπή του», επισημαίνει.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...