«Καρφιά» εκτοξεύτηκαν από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας στον Νίκο Ανδρουλάκη στη Βουλή, με αφορμή την παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ που καθόταν δίπλα στον Μαργαρίτη Σχοινά, στο Telekom Center Athens, στο πλαίσιο του Final Four 2026.
«Αντιπολίτευση σημαίνει να αντιπαρατίθεσαι σθεναρά και αληθινά, όχι για τα μάτια και μετά να πηγαίνεις να δεις μπάλα», ανέφερε, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολιάζοντας την παρουσία του Νίκου Ανδρουλάκη δίπλα στον Μαργαρίτη Σχοινά.
«Εγώ δεν είμαι πρόεδρος στον Παναθηναϊκό, όπως ήταν ο πατέρας σας», απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι πηγαίνει στο γήπεδο ως απλός φίλαθλος και κάθεται στη θέση του. «Δεν καθορίζω ποιοι κάθονται δίπλα μου, ούτε μακριά μου, ούτε κοντά μου. Δεν έχω ειδική σχέση με τις διοικήσεις. Πάω ως απλός φίλαθλος και κάθομαι στη θέση μου», ανέφερε. Εξήγησε ακόμη ότι η παρουσία του δίπλα στον Μαργαρίτη Σχοινά δεν υποκρύπτει κανένα πολιτικό μήνυμα, ηταν τυχαία. «Οποιος θέλει κάθεται δίπλα, παραδίπλα, πιο πάνω ή πιο κάτω».
Διαβάστε περισσότερα
Efsyn.gr
