Τελευταία νέα
Συναγερμός στην Καλλιθέα: Εντοπίστηκε επικίνδυνο οξύ σε φιαλίδια – Εκκένωση δύο πολυκατοικιών Οργή στην Καλιφόρνια με τα υπονοούμενα Τραμπ ότι θα άφηνε το Ιράν να ισοπεδώσει Λος Άντζελες και Σαν Ντιέγκο China Open: Ο 39χρονος Τζόκοβιτς κατέκτησε τον 102ο τίτλο του και έσπασε άλλο ένα ιστορικό ρεκόρ Νίκος Παππάς: Επιστροφή της ΔΕΗ στο Δημόσιο – Εθνικός επενδυτής ο ΕΦΚΑ και όχι οι φίλοι του Μητσοτάκη Η ευρωομάδα του ΚΚΕ ζητά εξηγήσεις μετά τις δηλώσεις φον ντερ Λάεν για «μακεδονική γλώσσα» και «μακεδονικό πολιτισμό» Η Euroleague απέρριψε την πρόταση εξαγοράς της από το ΝΒΑ – Σε καθεστώς «franchise» μπαίνουν οι 13 σύλλογοι-μέτοχοι Η ΚΝΕ καλωσόρισε την δωρεά της Εύας Νικολαΐδου στο Στέκι Πολιτισμού «Μάνος Λοΐζος» Κέντρα «ψυχικής υγείας»: «Σαμανικό ταξίδι» χωρίς πτυχίο με το… αζημίωτο Μπακογιάννη σε Αναγνωστοπούλου για δημοσίευμα WSJ: «Καμία δύναμη δεν μπορεί να επιλέξει κυβερνήσεις» Μάρκο Ρούμπιο: Το απόγευμα στην Αθήνα o Αμερικανός ΥΠΕΞ – Το πρόγραμμα των επαφών και οι συμφωνίες που θα υπογραφούν Βουλή: Υπερψηφίστηκαν στην Επιτροπή Εξωτερικών και ‘Αμυνας τρεις στρατιωτικές συμφωνίες Μητσοτάκης για στεγαστική κρίση: Ευρωπαϊκό το πρόβλημα – Να υπάρξει πολιτική συμφωνία για τα μέτρα
Filathlos.gr

Σάκοτα: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια άλλων ομάδων»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε στο flash interview μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 91-70 απέναντι στο Μαρούσι και στάθηκε στον Γιώργο Τσαλμπούρη, ενώ αναφέρθηκε και στην έλλειψη που έχει η Ένωση σε σχέση με τις άλλες ομάδες.
Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκοτα:
“Όλα φαίνονται εύκολα, εμείς ξέρουμε τι ενέργεια ξοδέψαμε για να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό με το πρώτο ημίχρονο, που παίζοντας σε αυτή την φάση μας είναι άγνωστο το τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαστε ευχαριστημένοι. Υπάρχουν μερικά σημεία, τα επιθετικά ριμπάουντ, 17 είναι τεράστιο νούμερο, κάποιες επιλογές σε ορισμένα σημεία του ματς. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε και πιστεύω ότι όσο προχωράνε τα παιχνίδια, αυτές οι λεπτομέρειες διορθώνονται”.
Για το ότι η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του ματς: “Υπάρχει θέληση και ενθουσιασμός που ξεκινάει το πρωτάθλημα και κάποια πράγματα βγαίνουν στην αρχή. Στην πορεία πρέπει να είσαι σωστός, να μην αφήνεις τον αντίπαλο να σε τιμωρεί. Στο Μαρούσι δεν έπαιξε ο καλύτερός του σκόρερ, όλη την εβδομάδα μιλούσαμε για τον Γουόκερ. Στο τέλος πάει το ματς στην ομαδικότητα. Να είμαστε και ρεαλιστές, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Δεν έχουμε την πολυτέλεια άλλων ομάδων που μπορούν να αλλάξουν πρωταγωνιστές. Εμείς αυτούς έχουμε, αυτοί είναι”.
Για τον Τσαλμπούρη: “Έχει εμπειρία. Στο παρελθόν είχε κάποιες αμυντικές αδυναμίες που προσπαθούμε να βελτιώσουμε. Σε αυτή την θέση λείπουν πρωταγωνιστές, είναι ευκαιρία να πάρει χρόνο. Είμαστε ευχαριστημένοι”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...