Τελευταία νέα
«Τι δεν μας είπε ο Πιερρακάκης»: Τα 7 καυτά ερωτήματα Αποστολάκη για 120 δόσεις, servicers και πλειστηριασμούς Σακελλαρίδης για Κυψέλη: Ποτάμι Αλληλεγγύης και Ικανότητα Δικαίωσης Σακελλαρίδης για Κυψέλη: «Αδιανόητο να αφήνονται στην τύχη τους οι κάτοικοι ζητώντας τους η κυβέρνηση να αναλάβουν την ατομική τους ευθύνη» Gerd Ludwig στην «Εφ.Συν.»: «Η ραδιενέργεια ήταν παντού και πουθενά ταυτόχρονα» Κυψέλη: «Δεν θα πληρώσουμε το Μετρό με τις ζωές μας»: Μαζική διαμαρτυρία των κατοίκων για τις ζημιές στα κτήρια Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Συμμετείχε στην πορεία των κατοίκων της Κυψέλης για τα έργα του Μετρό Χρ. Τριαντόπουλος κατά Καρυστιανού: «Χυδαίο ψεύδος» ο ισχυρισμός για «κρέατα προς μεταφορά» Π. Λαφαζάνης(ΔΗ.Κ.Ε.Α.) : Άμεση καθιέρωση Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) και Ελεύθερων Συλλογικών Διαπραγματεύσεων για τον κατώτατο μισθό Τριαντόπουλος κατά Καρυστιανού: Η ανοχή στις συκοφαντίες έχει και τα όριά της Κυψέλη: Μεγάλη πορεία για τα έργα του Μετρό – «Όχι στον τρομοπόντικα, πλήρης αποκατάσταση» [βίντεο] Χρήστος Τριαντόπουλος κατά Μαρίας Καρυστιανού: Χυδαία ψεύδη όσα είπε για «κρέατα προς μεταφορά» των θυμάτων στα Τέμπη Ισπανία: Δεκάδες χιλιάδες στους δρόμους για τη στεγαστική κρίση – Ο Σάντσεθ εξετάζει πρόωρες εκλογές [εικόνες – βίντεο]
Efsyn.gr

Πειραιάς: Συνελήφθη άνδρας που φέρεται να ενεπλάκη σε πυροβολισμούς με τον Αλκέτ Ριζάι στην Ανάβυσσο

Στη σύλληψη 27χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς και για διακεκριμένη περίπτωση παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, προχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, για τον εντοπισμό του προηγήθηκε αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής και της Ιδιοκτησίας και ακολούθησε συντονισμένη επιχείρηση σε διαμέρισμα στην περιοχή του Πειραιά.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε παρουσία εισαγγελικού λειτουργού και με τη συνδρομή της Ε.Κ.Α.Μ., ενώ στο διαμέρισμα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 27χρονος.
Το ένταλμα αφορούσε περιστατικό που είχε σημειωθεί στις 13 Σεπτεμβρίου έξω από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Ανάβυσσο Αττικής και στο οποίο φέρεται να συμμετείχε και ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι. Ο 27χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως φύλακας στο κατάστημα, φέρεται να επιχείρησε με πυροβόλο όπλο να τραυματίσει θανάσιμα άλλο άτομο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο περαστικοί.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα όπου διέμενε προσωρινά, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα με 12 φυσίγγια, μαχαίρι, 4,3 γραμμάρια κάνναβης, κινητά τηλέφωνα, κάρτες SIM και 8.600 ευρώ.
Ο 27χρονος συνελήφθη επιπλέον για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές για την αυτόφωρη διαδικασία και την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...