Τελευταία νέα
Σκέρτσος: Να στηρίζουμε τα εισοδήματα διατηρώντας την αντοχή της οικονομίας στον χρόνο Λάρισα: 21χρονος μαχαίρωσε 39χρονο εργαζόμενο επειδή τον έβγαλε έξω από το μπαρ Πειραιάς: Δεκάδες ψαρότρατες στο λιμάνι – Κλιμακώνεται η διαμαρτυρία των αλιέων [βίντεο] Νεκρός βρέθηκε ο 27χρονος που είχε εξαφανιστεί στα Γρεβενά Σκέρτσος: “Πως θα κρατήσουμε το σπίτι μας ασφαλές απέναντι στον ενεργειακό πόλεμο” Νίκος Ανδρουλάκης: Βρέθηκε στην Τούμπα για την Εθνική – «Είμαστε όλοι δίπλα της» [βίντεο] Δίκη για Τέμπη: Οι καταθέσεις των γονέων του 22χρονου Γιώργου Παπάζογλου – «Σοβαρές ελλείψεις, να αποδοθεί δικαιοσύνη» Ρούμπιο στην Αθήνα: Άμυνα, ελληνοτουρκικά και ενέργεια στην ατζέντα Γιώργος Κουμεντάκης στην «Εφ.Συν.»: «Δεν ήρθα στην ΕΛΣ για χρήματα, καριέρα ή για να ασκηθώ στις ραδιουργίες» Επίδομα παιδιού: Άνοιξε ξανά η πλατφόρμα – Έκτακτη πληρωμή στις 9 Οκτωβρίου Θριαμβολογίες για μια ομιχλώδη συμφωνία Στο Μαξίμου με τα αιτήματά τους οι λιμενικοί
Efsyn.gr

Ο ενωτικός πόλος

Δύο εκδηλώσεις με ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον για τον κόσμο της Ν.Δ. πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής. Παρών και στις δύο ο Νίκος Δένδιας. Στη μία, αυτονόητα παρών αφού ήταν δικό του το κάλεσμα για συγκέντρωση σε γνωστό beach bar της παραλιακής. Στην άλλη, δηλαδή την εκδήλωση της εφημερίδας «Εστία» για τα 150 χρόνια κυκλοφορίας της, εξίσου αυτονόητα καθώς είναι από τους ελάχιστους στο κυβερνητικό κόμμα που συνομιλεί με το σύνολο της παράταξης. Ακόμα και με αυτούς που είναι «κόκκινο πανί» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Εχοντας επιδείξει σταθερότητα θέσεων και αρχών και ότι εννοεί αυτά που λέει είναι ένας πολιτικός του ορθού παραταξιακού λόγου και των επιχειρημάτων. Εξ αντικειμένου επομένως αποτελεί έναν ενωτικό πόλο στο σημερινό κυβερνητικό κόμμα που, αν και κορυφαίος υπουργός, ταυτόχρονα μπορεί να κάθεται δίπλα δίπλα με τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και να συνομιλεί μαζί τους χωρίς ενδοιασμούς και προσκόμματα. Γι’ αυτό και απολαμβάνει ευρεία αποδοχή. Μιλώντας στην πολυπληθέστατη εκδήλωση που διοργάνωσε στον Αλιμο, ο Ν. Δένδιας απέδειξε πως δεν χρειάζεται τηλεοπτικά παράθυρα για να είναι δημοφιλής και πως δεν λέει άλλα σήμερα και άλλα αύριο, καθώς για τις απόψεις του παρέπεμψε στην κριτική που είχε ασκήσει στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματος. Τότε που είχε μιλήσει για μετατόπιση της Ν.Δ. από τις ιδρυτικές της αρχές, δίνοντας έμφαση στο τι εστί DNA της παράταξης προκαλώντας εκνευρισμό στο Μαξίμου.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...