Τελευταία νέα
Μαγική εικόνα από Τραμπ: Οι τιμές των καυσίμων δεν αυξάνονται λόγω του Ορμούζ, αλλά από τις ουκρανικές επιθέσεις Λιανός για το αφιέρωμα The Voice στον Μαζωνάκη: Σταματούσαμε συνεχώς το γύρισμα λόγω φόρτισης [βίντεο] Η σύζυγος του Μαδούρο έχει «σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά» – Καταγγελίες για κακές συνθήκες στη φυλακή Ν. Παππάς: «Ομολόγησαν δημοσιονομικό χώρο στη σελ. 53 του προϋπολογισμού» Ρούμπιο: Εμβάθυνση της συνεργασίας με την Ελλάδα στους τομείς προτεραιότητάς μας – Άμυνα και ενέργεια Ξεφεύγει το χρέος στη Γαλλία: Βυθίζεται το ευρώ, φόβοι για μετάδοση της κρίσης σε άλλες χώρες Τσίπρας: Αντί για μείωση ΦΠΑ ή έκπτωση στην αντλία, ψάχνουν υπερπλεονάσματα-«αντίδωρα» για τις εκλογές [βίντεο] Έξι συλλήψεις για πυρκαγιά από αμέλεια σε Ζάκυνθο, Φθιώτιδα, Τρίκαλα, Αργολίδα και Εύβοια ΕΛΑΣ – Κουτεντάκης: Ο προϋπολογισμός έχει πολλή επικοινωνία, και λίγη ασφάλεια για κοινωνία – οικονομία Προκόπης Παυλόπουλος: Δυσαρέσκεια για τη συμφωνία ανταλλαγής κειμηλίων με τη Βουλγαρία- Τι είχε πει σε ομιλία του τον Μάιο Ο Σαμαράς «πέρασε» από τα γενέθλια της ΝΔ Μητσοτάκης στα 52α γενέθλια της ΝΔ: «Πάρτε δυνάμεις (…) Θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες»
Efsyn.gr

Νεαροί έκαναν σούζες σε λεωφόρους της Αθήνας και έβγαζαν βίντεο – Τους ταυτοποίησε η Αστυνομία

Καρπούς απέφερε έρευνα των στελεχών της Ειδικής Ομάδας Ανάλυσης Πληροφοριών και Κοινωνικών Δικτύων της ΟΕΠΤΑ της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το φαινόμενο της ανάπτυξης παραβατικών οδηγικών συμπεριφορών και της ανάρτησης, κατόπιν, των σχετικών βίντεο στα δίκτυα.
Σε βίντεο τα οποία εντοπίστηκαν βίντεο εμφανιζόταν δύο οδηγοί μοτοσυκλετών μεγάλου κυβισμού οι οποίοι, κινούμενοι σε οδικούς άξονες της Αττικής όπως οι λεωφόροι Κηφισιάς,  Βουλιαγμένης και Αθηνών («Καβάλας») ανέπτυσσαν ιλιγγιώδη ταχύτητα και πραγματοποιούσαν επίδειξη ικανοτήτων με σούζες, ενώ παραβίαζαν και διπλή διαχωριστική γραμμή, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της εκάστοτε οδού.
Οι αστυνομικοί διερεύνησαν το συγκεκριμένο δημοσιοποιημένο βιντεοληπτικό υλικό και ταυτοποίησαν τους δύο οδηγούς, έναν 25χρονο Έλληνα και έναν 35χρονο μετανάστη, ως οδηγούς των δικύκλων. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για προτροπή σε τέλεση αδικήματος και για επικίνδυνη οδήγηση κατ΄εξακολούθηση.
Επίσης ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της έρευνας για τον εντοπισμό τους, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε, η μοτοσυκλέτα του ενός από τους δύο.
Η δικογραφία, που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...