Τελευταία νέα
Ν. Δένδιας και υπουργοί Άμυνας της ADRION: Κοινή ευρωπαϊκή «Αμυντική Ασπίδα» στο προσκήνιο Κρήτη: Βιβλική καταστροφή στο Οροπέδιο Λασιθίου – Πλημμύρισε έκταση ίση με τις Σπέτσες [βίντεο drone] Κεραμέως: Όρια στη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης για τη διαχείριση εργαζομένων Αλέξης Τσίπρας: Ο… άπιστος Θωμάς που δήλωσε ότι τον έπεισε Το Τραγούδι της Ημέρας: Tongue “Καρφιά” Γεωργιάδη σε υπουργούς για τα 52α γενέθλια της ΝΔ: «Απορώ με ορισμένους που επέλεξαν να λείπουν» Η άτυχη στιγμή της συζύγου του Βανς: Παραπάτησε και γλίστρησε με τον νεογέννητο γιο αγκαλιά [βίντεο] Διαφάνεια και Τεχνητή Νοημοσύνη: οι πολίτες έδειξαν τον δρόμο, σειρά έχει το κράτος Πρεσβεία Ισραήλ: Η 7η Οκτωβρίου 2023 θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας – «Θυμόμαστε. Πάντα» Ο “άπιστος Θωμάς” των μεταφορέων που άλλαξε γνώμη για τον Τσίπρα: «Με έπεισες» Εκδήλωση για τα 52 χρόνια ΝΔ: Κακλαμάνης και Θεμιστοκλέους έδωσαν τις πρώτες βοήθειες σε γυναίκα που αισθάνθηκε αδιαθεσία Ο Πεζεσκιάν κλείνει την πόρτα στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ: «Δεν έχει κανένα νόημα»
Filathlos.gr

Παναθηναϊκός: Οι εναλλακτικές του Νίστρουπ, μετά τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία

Μετά και τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε, ο Λιβάι Γκαρσία τέθηκε οριστικά νοκ άουτ από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό και πλέον ο Τζέικομπ Νίστρουπ θα κληθεί να καταστρώσει τα πλάνα του, χωρίς να υπολογίζει στον επιθετικό από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.
Βεβαίως, η προπόνηση της Δευτέρας είχε και ένα πολύ ευχάριστο για τον Δανό τεχνικό. Ο Βισέντε Ταμπόρδα έβγαλε το πλήρως πρόγραμμα της προπόνησης, αρκετές μέρες νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά υπολογιστεί κι έτσι έστειλε το καλύτερο μήνυμα ενόψει ντέρμπι.
Ο Αργεντινός είναι πολύ πιθανό να πάρει θέση στο δεξί φτερό της επίθεσης, σε έναν σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Αντίνο στο άλλο άκρο και τον Ουναΐ πίσω από τον επιθετικό.
Αν τώρα κριθεί πως ο Ταμπόρδα, λόγω της θλάσης που τον ταλαιπώρησε δεν πρέπει να συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα από τον Τζέικομπ Νίστρουπ, οι εναλλακτικές του Δανού είναι οι Αντριάνο Γιάγκουσιτς και Φακούντο Πελίστρι.
Αμφότεροι, αναμένεται να ενσωματωθούν στην προπόνηση του Τριφυλλιού την Πέμπτη, με τον δεύτερο μάλιστα να έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες… τον γύρο του κόσμου! Συνεπώς και οι δύο θα πάνε στο ντέρμπι με δύο προπονήσεις, αυτήν της Παρασκευής και αυτή του Σαββάτου.
Πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως το σενάριο ο Τζέικομπ Νίστρουπ να παρατάξει τον Παναθηναϊκό με 4-4-2 και τους Τετέι και Ντέσερς στην κορυφή της επίθεσης, μοιάζει να μην συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ειδικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...