Τελευταία νέα
Μητσοτάκης: Στην Κροατία την Τετάρτη για τη MED9- Το απόγευμα η συνάντηση με Ρούμπιο Τέλος το ένταλμα σύλληψης κατά του Κάρλες Πουτζντεμόν – Μπορεί να επιστρέψει στην Ισπανία ΠΑΣΟΚ κατά Μητσοτάκη για τη στέγαση: «Ψάχνει άλλοθι στην Ισπανία» – Πυρά για ενοίκια, πλειστηριασμούς και Golden Visa Καταγγελία Γιάννη Μάγγου: Για την σύλληψη και τον ξυλοδαρμό του Βασίλη δεν τήρησαν κανένα πρωτόκολλο Δ. Λυρίτσης – ΕΛ.Α.Σ.: Ιδού πως θα προστατευθεί η πρώτη κατοικία από τα “κοράκια” Η εξαγορά της Warner Bros από την Paramount είναι γεγονός – «Skydance Corporation» θα λέγεται ο νέος όμιλος Φυλακές Τίρυνθας: Γιατί μετέφεραν χωρίς συνοδεία Τούρκο μαφιόζο στο νοσοκομείο – Τι δηλώνει η πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Μαρινάκης για τα «καρφιά» Γεωργιάδη κατά Δένδια: «Κανείς δεν έλειπε αδικαιολόγητα από την εκδήλωση της ΝΔ» Χάρης Καστανίδης κατά Κυριάκου Μητσοτάκη: «Κάποιος για να έχει εκλογικές επιτυχίες πρέπει προηγουμένως να έχει χρεοκοπήσει τη χώρα» Πειραιάς: Αύριο η δίκη τεσσάρων συνδικαλιστών για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις – Στάση εργασίας από την ΕΛΜΕ Συναγερμός στην Καλλιθέα: Εντοπίστηκε επικίνδυνο οξύ σε φιαλίδια – Εκκένωση δύο πολυκατοικιών Οργή στην Καλιφόρνια με τα υπονοούμενα Τραμπ ότι θα άφηνε το Ιράν να ισοπεδώσει Λος Άντζελες και Σαν Ντιέγκο
Libre.gr

Αποστολάκη: “Οξύμωρο να συγκυβερνήσουμε με αυτούς που αγωνιζόμαστε να ανατρέψουμε”

Κατηγορηματικά αποκλείει κάθε ενδεχόμενο μελλοντικής συγκυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία η βουλευτής και υπεύθυνη του ΚΤΕ Οικονομίας του κόμματος, Μιλένα Αποστολάκη.

Μιλώντας στο ΕΡΤnews Radio 105,8, η κ. Αποστολάκη χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ “πολιτικό και ιδεολογικό αντίπαλο της Νέας Δημοκρατίας”, σημειώνοντας ότι “το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε ως ο αντίπαλος πόλος απέναντι στη Νέα Δημοκρατία”.

Όπως ανέφερε, το ΠΑΣΟΚ “πολιτεύεται με αυτή τη λογική γιατί είναι διαφορετικά τα συμφέροντα και οι κοινωνικές τάξεις στις οποίες εκπροσωπεί”, παραπέμποντας σε σειρά πρωτοβουλιών και διαφοροποιήσεων του κόμματος.

“Κατά συνέπεια, θα ήταν οξύμωρο να κάνουμε όλον αυτόν τον αγώνα προκειμένου να συγκυβερνήσουμε με αυτούς τους οποίους σήμερα αγωνιζόμαστε να ανατρέψουμε. Το θέμα δεν βγάζει κανένα νόημα”, τόνισε.

Η ίδια αναφέρθηκε και στον ρόλο του ΠΑΣΟΚ ως ευρύτερης πολιτικής παράταξης, υπογραμμίζοντας ότι “δεν είναι ένα μικρό μεταρρυθμιστικό κόμμα, ανεξαρτήτως των εκλογικών του επιδόσεων”.

“Όσες φορές το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησε τη χώρα με μεγάλες πλειοψηφίες, το κατάφερε γιατί με βάση το πρόγραμμά του και τα στελέχη του και την πρότασή του για το αύριο της χώρας, μπόρεσε να συνενώσει σε αυτή την πρόταση πλειοψηφικά ρεύματα, πολλές φορές από διαφορετικές αφετηρίες”, σημείωσε.

Σύμφωνα με την κ. Αποστολάκη, αυτή είναι η κοινωνική διεύρυνση που επιδιώκει εκ νέου το ΠΑΣΟΚ, με στόχο “μια ευρύτερη κοινωνική πλειοψηφία που μπορεί να μην ψήφισε ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές, μπορεί ούτε καν να μην ασπάζεται ολοσχερώς τη Σοσιαλδημοκρατική ή τη σοσιαλιστική ιδεολογία”.

Όπως ανέφερε, πρόκειται για πολίτες που “δυσφορούν από τη σημερινή κατάσταση της χώρας, από την αδιανόητη διεύρυνση των ανισοτήτων, από την αδιανόητη επέλαση της διαφθοράς και της επίθεσης στο κράτος δικαίου” και ζητούν “μία χώρα κανονική, δυτική”.

Στο ίδιο πλαίσιο, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, υποστηρίζοντας ότι μια τέτοια χώρα δεν θα “εμποδίζεται να διερευνηθούν οι ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των κ. Βορίδη και Αυγενάκη που είχαν μία ενεργό ανάμειξη στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...