Τελευταία νέα
Φονική έκρηξη στην Πλάκα: Από κλοπή χαλκού ξεκίνησε η διαρροή, συνελήφθησαν τρία άτομα Στη φυλακή ο «Mr Χωριάτικο»: Αρνήθηκε τις κατηγορίες, δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα Ισπανία: Τα κρίσιμα ερωτήματα της τραγωδίας – Πώς το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα αλλάζει την προεκλογική ατζέντα Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Παρέμβαση Μητσοτάκη στον ΟΗΕ με χάρτη ανά χείρας Μητσοτάκης στο Reuters: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο «αγνοεί πλήρως τη γεωγραφία» και «ότι υπάρχουν ελληνικά νησιά» Μαρινάκης από Θεσσαλονίκη: «Για να κερδίσεις τις εκλογές, παίζει ρόλο και το όραμα που δίνεις για τα επόμενα χρόνια» Τούρκος πρέσβης: «Είμαστε κάτι παραπάνω από γείτονες» – Εκκρεμότητες στο Αιγαίο εξακολουθούν να υφίστανται Λέσβος: Εκδήλωση της Left για το δημογραφικό – Στο επίκεντρο η εργασία, η παραγωγή και οι προοπτικές των νέων στο νησί Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Επτά οι υποψήφιοι για να διαδεχθούν τον Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους Μητσοτάκης στο Reuters: «Άκυρο και παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο» ΕΛΑΣ: Καταδικάζει την αποχή της Ελλάδας στο ψήφισμα για Κούβα – «Λυπηρό να ακολουθούμε τυφλά τις επιταγές των ΗΠΑ» Στάση εργασίας στο ΙΤΕ για τις εξελίξεις στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας
Filathlos.gr

China Open: Κατέκτησε τον έβδομο τίτλο του ο Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραμένει αήττητος στην Κίνα και πρόσθεσε ακόμη έναν τίτλο στην τεράστια συλλογή του.
Ο Σέρβος κατέκτησε για έβδομη φορά το China Open, καθώς ο Άλεξ Ντε Μινόρ εγκατέλειψε στις αρχές του δεύτερου σετ του τελικού στο Πεκίνο.
Ο Τζόκοβιτς πήρε το πρώτο σετ με 7-6(3), σε μια μάχη όπου ο Αυστραλός τον πίεσε σημαντικά, έχοντας ως μεγάλο όπλο την εξαιρετική του κίνηση στο court. Ο Σέρβος, όμως, έδειξε ξανά την ποιότητά του στα κρίσιμα σημεία και κατάφερε να επικρατήσει στο τάι μπρέικ.
Στη συνέχεια, αμφότεροι χρειάστηκαν ιατρικό τάιμ άουτ. Ο Ντε Μινόρ αποχώρησε προσωρινά από το court για να δεχθεί θεραπεία στη βουβωνική χώρα και επέστρεψε για το δεύτερο σετ. Κατάφερε να πάρει το πρώτο game, όμως στη συνέχεια δεν μπορούσε να συνεχίσει και εγκατέλειψε την αναμέτρηση.
Έτσι, ο 39χρονος Τζόκοβιτς πανηγύρισε τον 102ο τίτλο της καριέρας του, απέχοντας μόλις έναν τίτλο μακριά από τον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος έχει 103. Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Τζίμι Κόνορς με 109.
Παράλληλα, ο Σέρβος επέκτεινε το απίστευτο ρεκόρ του στο China Open, καθώς πλέον μετρά 34 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη διοργάνωση.
Ο Τζόκοβιτς επέστρεψε φέτος στο Πεκίνο για πρώτη φορά από το 2015, όταν είχε κατακτήσει τον έκτο τίτλο του, επικρατώντας του Ράφα Ναδάλ στον τελικό.
Στη φετινή πορεία του απέκλεισε μεταξύ άλλων τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα προημιτελικά, ενώ στον ημιτελικό πήρε την πρόκριση απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ λόγω της αποβολής του Ρώσου.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...