Στα χέρια των αρχών ένας 40χρονος, ο οποίος κατηγορείται για διάρρηξη επιχείρησης στη Μήλο και αφαίρεση χρηματικού ποσού.
Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μήλο, συνέλαβαν τον 40χρονο σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ το περιστατικό στην επιχείρηση σημειώθηκε τη νύχτα της Τετάρτης.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο φερόμενος δράστης εντοπίστηκε λίγο πριν επιβιβαστεί σε πλοίο της γραμμής, προκειμένου να διαφύγει από το νησί. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 7.202,90 ευρώ.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 40χρονος αλλοδαπός συλληφθείς διέμενε παράνομα στη χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης ενός έτους και έντεκα μηνών για παρόμοια υπόθεση.
Ο 40χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.
Διαβάστε περισσότερα
Efsyn.gr
