Τελευταία νέα
Διονύσης Τεμπονέρας για την έκρηξη στη Motor Oil: «Η ανθρώπινη ζωή δεν μπορεί να είναι κόστος της κερδοφορίας» Ισχυρός σεισμός 7 ρίχτερ στον Παναμά Flydubai: Οι εισαγγελείς των ΗΑΕ πιστεύουν ότι ο συγκυβερνήτης σχεδίαζε επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ Ισραήλ: Η αντιπολίτευση ζητά ποινική έρευνα κατά του Νετανιάχου μετά τις αποκαλύψεις για την 7η Οκτωβρίου Νέες αιχμές Δούκα: Ποιοι ανάγκασαν τον Παπανδρέου να παραιτηθεί 2011; KKE: “Στην Ελλάδα που χτίζει η ΝΔ υπάρχουν ρήτρες διαφυγής για την κερδοφορία του κεφαλαίου” Τεμπονέρας για Motor Oil: Σε έξαρση τα εργατικά ατυχήματα, θανατηφόρα και μη, λόγω των πολιτικών της ΝΔ ΚΚΕ για εργατικό δυστύχημα στη Motor Oil: «Οι χώροι δουλειάς έχουν μετατραπεί σε “αρένες θανάτου”» Ο Κωνσταντόπουλος του ΠΑΣΟΚ διαψεύδει ότι εξύβρισε και κινήθηκε απειλητικά κατά της Παπαδοπούλου της ΕΛΑΣ – Προαναγγέλλει μηνύσεις Κουφονικολάκου: Τα τέσσερα μέτρα της ΕΛ.Α.Σ. για τα καύσιμα και η πρόταση για Εθνικό Ταμείο Σύγκλισης Και ο Κασιδιάρης ”θαυμαστής” του Μάρκο Ρούμπιο…!!! Η Έφη Αχτσιόγλου γράφτηκε στην ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα on camera: «Άντε και σε καλή μεριά»
Efsyn.gr

Ο Κωνσταντόπουλος προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά της Παπαδοπούλου: «Παραποίηση γεγονότων»

Νέο επεισόδιο στην άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει μετά την καταγγελία της Άννας Παπαδοπούλου κατά του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου για εξύβριση και απειλητικές κινήσεις εναντίον της.
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚμε σημερινή ανάρτησή του περνάει στην αντεπίθεση, διαψεύδει κατηγορηματικά τις καταγγελίες και ανακοινώνει ότι προσφεύγει επίσης στη Δικαιοσύνη κατά της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΕΛΑΣ.
Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος σημειώνει «για όσα αναφέρθηκαν μετά το πέρας της εκπομπής, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου και θα κινηθώ δικαστικά για την προστασία της προσωπικότητας και της υπόληψής μου. Ο σεβασμός και η πολιτική αντιπαράθεση δεν συμβαδίζουν με τη συκοφαντία και τις προσωπικές αιχμές».
Αναλυτικά η ανάρτηση
Διαψεύδω κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς περί υβριστικής επίθεσης και επιθετικής κίνησης προς το στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ., κ. Άννα Παπαδοπούλου.
Σέβομαι τον πολιτικό διάλογο και τους δημοκρατικους κανόνες αυτού. Για την έντονη πολιτική αντιπαράθεση που προηγήθηκε, έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη.
Αυτό, όμως, δεν δικαιολογεί την παραποίηση των γεγονότων ούτε τις προσωπικές επιθέσεις σε βάρος μου.
Η δημόσια σύσταση της κ. Παπαδοπούλου να πάρω «ένα ηρεμιστικό» δεν συνάδει με τον πολιτικό διάλογο. Η πολιτική διαφωνία απαντάται με επιχειρήματα, όχι με εκφράσεις πρωτίστως προσβλητικές για συνανθρώπους μας με προβλήματα ψυχικής υγείας.
Σε όλη μου τη ζωή υπερασπίστηκα την ισότητα των φύλων και τα δικαιώματα των γυναικών. Απορρίπτω κατηγορηματικά κάθε αναφορά σε έμφυλη βία και κακοποιητική συμπεριφορά ως προς τα συγκεκριμένα περιστατικά.
Τέλος, για όσα αναφέρθηκαν μετά το πέρας της εκπομπής, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου και θα κινηθώ δικαστικά για την προστασία της προσωπικότητας και της υπόληψής μου.
Ο σεβασμός και η πολιτική αντιπαράθεση δεν συμβαδίζουν με τη συκοφαντία και τις προσωπικές αιχμές.Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Επικεφαλής Αυτοοργάνωσης
ΠΑΣΟΚ.
π Βουλευτής Αιτ/νίας

 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...