Τελευταία νέα
Γιαμάλ και Χάαλαντ μαζί στην κορυφή των πιο ακριβών παικτών του πλανήτη Κωνσταντόπουλος απειλεί Παπαδοπούλου με μηνύσεις Κυβέρνηση Τραμπ κατά Μαμντάνι για τα… μάτια της ICE: «Εάν καταργηθεί, ποιος θα αντιμετωπίζει τους εγκληματίες;» Ελλάδα στον ΟΗΕ: Καταδίκη των επιθέσεων των Χούθι και προειδοποίηση για την κλιμάκωση στην Υεμένη Τ.Θεοδωρικάκος: Η αγορά πρέπει να σεβαστεί ότι οι συνάνθρωποί μας που νίκησαν τον καρκίνο δικαιούνται ισότιμη νέα αρχή Ολυμπιακός: Ποδαρικό με νίκη στη Sunel Arena UEFA: Τιμωρία έδρας και πρόστιμα στη Σερβία για ρατσιστική συμπεριφορά οπαδών στα ματς με Ελλάδα και Ολλανδία ΗΠΑ: Διαφοροποιείται ο Βανς σχετικά με τη ζωντανή μετάδοση εκτέλεσης – «Εγώ δεν θα την παρακολουθήσω» Ενεργειακή ακρίβεια: Τα πυρά του ΚΚΕ στην κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση Ακροδεξιά επίθεση στην Ελευσίνα: Παραδόθηκε ένας από τους δράστες – Σοκάρει η περιγραφή του θύματος Τεμπονέρας για το δυστύχημα στη Motor Oil: «Η ανθρώπινη ζωή δεν μπορεί να είναι το κόστος της κερδοφορίας» Τραμπ: Ο Πούτιν θα διοχετεύσει άμεσα 300.000 τόνους ντίζελ στην παγκόσμια αγορά – «Οι τιμές θα πέσουν σε επίπεδα ρεκόρ»
Filathlos.gr

Αυτοκτόνησε η Ντόρτμουντ του Καρέτσα

Μια ποδοσφαιρική «αυτοχειρία» έκανε η Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Νίκο Κόβατς κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος επρόκειτο) να φέρει 2-2 με την Βέρντερ και να υποστεί την πρώτη της απώλεια βαθμών στην Bundesliga.
Μέχρι το 88’ όλα έδειχναν πως η αντίπαλος της ΑΕΚ στην League Phase του Champions League θα έπαιρνε την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος.
Ο Καρέτσας είχε μείνει στον πάγκο λόγω ίωσης, αλλά η είσοδός του στο 72’ στη θέση του Σάμπιτσερ ζωντάνεψε τους Βεστφαλούς, καθώς οδήγησε στο γκολ του Σβένσον στο 80’ (που ξεκίνησε από δική του υπέροχη μπαλιά στον Γκιρασί).
Ο Σλότερμπεκ πέντε λεπτά αργότερα σκόραρε με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ και όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει. Αλλά η Ντόρτμουντ… αυτοκτόνησε.
Πρώτα ο Ράις μείωσε με μακρινό σουτ στο 88’ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φίλγκρουκ (με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ) άφησε ξερούς τους γηπεδούχους, δίνοντας έναν ανέλπιστο βαθμό στην ομάδα της Βρέμης.
Έτσι, η Ντόρτμουντ απέτυχε να κάνει το πέντε στα πέντε και επέτρεψε στην Μπάγερν Μονάχου (εφόσον επικρατήσει το Σάββατο της Άουγκσμπουργκ) να την πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...