Τελευταία νέα
Σερβία: Επίθεση κατά αστυνομικού έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ στο Βελιγράδι – Νεκρός ο δράστης ΕΛΑΣ: «Ομολογία ενοχής» η απομάκρυνση Μπεκίρη από το γραφείο Μητσοτάκη Νέα σελίδα στην υποκριτική για πρώην βουλεύτρια: «Η τέχνη είναι μία βιολογική αναγκαιότητα’» Παρελάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ποιοι δρόμοι κλείνουν Ο Τραμπ «βλέπει» πολύ σύντομα μια συνάντηση μεταξύ Πούτιν και Ζελένσκι Ηράκλειο: Πέντε τραυματίες μετά από σύγκρουση βαν με επιβατικό όχημα στον ΒΟΑΚ Υπόγεια Ρεύματα: «Η γη αλλάζει από κάτω – Από τον ιδρώτα των λαών και από το θυμό τους» Εκλογές στο Ισραήλ: Πολιτικό αδιέξοδο δείχνουν οι κάλπες – Έτοιμοι να κυβερνήσουν δηλώνουν Νετανιάχου και Άιζενκοτ 28η Οκτωβρίου: Με την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη κορυφώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις Η κυβέρνηση “τροχονόμος” της ενεργειακής ακρίβειας Σφοδρή επίθεση ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση: Η ομολογία αποτυχίας στην υπόθεση Μπεκίρη και τα τέσσερα μέτωπα Κακοκαιρία: 28η Οκτωβρίου με βροχές, καταιγίδες και 112 – Ποιες περιοχές είναι σε Red Code
Vipnews.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δύσκολο να κάνω τέταρτο παιδί»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η παρουσιάστρια μίλησε για το διαμορφώνεται πλέον η τηλεοπτική πραγματικότητα και το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού
Δηλώσεις στην εκπομπή “Το Πρωινό” παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δύο εβδομάδες μετά την έναρξη της νέας σεζόν του Happy Day στον Alpha.
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πιστεύω ότι δίνονται ευκαιρίες στα νέα άτομα»
Την παρουσιάστρια συνάντησε η ρεπόρτερ, Ελένη Παπαδόγια, ρωτώντας τη για την τηλεοπτική πραγματικότητα έτσι όπως αυτή πλέον διαμορφώνεται, ενώ ξεκαθαρίζει τη θέση της για το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού.
«Η χρονιά μέχρι στιγμής είναι πολύ καλή. Είμαστε στην αρχή, έχουμε καλή διάθεση, έχουμε αισιοδοξία. Μαραθώνιος είναι παιδιά η δουλειά μας, το ξέρετε πολύ καλά», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την καινούργια τηλεοπτική σεζόν που ανοίγεται μπροστά μας.
«Τοξικότητα πάντα υπάρχει και υπάρχει και στα social και στην κοινωνία, αλλά καλό είναι αν ο καθένας από εμάς εστιάζει και βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο και εστιάζει στα όμορφα, νομίζω θα ζήσουμε πιο ωραίες μέρες», σημειώνει.
Υπάρχει νέο αίμα στην τηλεόραση; Ποια είναι η δική της άποψη;
«Πιστεύω ότι δίνονται ευκαιρίες στα νέα άτομα. Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί και στην εκπομπή μας πολλές φορές συμμετέχουν νέα πρόσωπα και πραγματικά ξεχωρίζουν. Και ξέρεις, βαδίζουν σιγά σιγά στα βήματα της δικής τους καριέρας», απαντά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Όσον αφορά την οικογενειακή της ζωή και το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραδέχεται:
«Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να είμαι όσο περισσότερο μπορώ με τα παιδάκια μου. Το ωράριο της εκπομπής βοηθάει, γιατί μπορεί να έχουμε ένα πολύ άγριο ξύπνημα, αλλά το μεσημέρι μπορώ να είμαι μαζί τους και να τα χαίρομαι. Οπότε, κάπως έτσι βρίσκω την ισορροπία. Δύσκολο να κάνω τέταρτο παιδί. Αν μας ευλογήσει ο Θεός, αλλά δύσκολο. Δεν είναι κάτι που το επιζητούμε ή το προσπαθούμε»
The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δύσκολο να κάνω τέταρτο παιδί» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...