Τελευταία νέα
Μουσικοί στην εποχή του streaming και της Τεχνητής Νοημοσύνης: Εκδήλωση της Left στο Ευρωκοινοβούλιο Προχωρά η διεύρυνση της ΕΕ – Διασκέψεις με Μαυροβούνιο, Αλβανία, Μολδαβία, Ουκρανία Το μήνυμα της ΕΛΑΣ κατά της ακροδεξιάς – 82 χρόνια από την απελευθέρωση της Αθήνας: «Το “Ποτέ ξανά” δεν είναι επετειακό hashtag» Αλ. Τσίπρας στην Κρήτη: Η ακρίβεια είναι ένα αόρατο μνημόνιο Αλέξης Τσίπρας: «Δεν είναι αντίπαλός μου ο Ανδρουλάκης, να μη βγάζει ο ένας τα μάτια του άλλου» Κυψέλη: Η Ελληνικό Μετρό παραδίδει όλα τα στοιχεία μετά την απόφαση του δικαστηρίου – Εντείνονται οι εργασίες αποκατάστασης Ο Ζελένσκι διαψεύδει τον Τραμπ: «Η τιμή του ντίζελ δεν εξαρτάται από τις δικές μας επιθέσεις αλλά από τα Στενά του Ορμούζ» Νέα παρέμβαση για τα μικροδέματα ζητούν οι έμποροι «Κοινός λόγος»: Ξανασυστήνεται… και ανασύρει αναμνήσεις ΗΠΑ: Εφοδος των Αρχών στο σπίτι της βουλεύτριας των Δημοκρατικών, Ιλχάν Ομάρ Ερώτηση Φαραντούρη στην Κομισιόν για διασπάθιση ευρωπαϊκών κονδυλίων για την αλιεία ΕΛΑΣ: Επίδομα 500 ευρώ σε 80.000 φοιτητές και δωρεάν μετακινήσεις – Όλες οι δεσμεύσεις για την Παιδεία
Thefaq.gr

Και μια κυρία που ταξίδεψε ειδικά από το εξωτερικό στη συνάντηση Μητσοτάκη – Μαρινάκη για το Καραϊσκάκη

Σάλο προκάλεσε στα πολιτικά και δημοσιογραφικά γραφεία η αιφνιδιαστική συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου την περασμένη Τρίτη ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και των ΜΜΕ, μεγαλοεπιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με θέμα το νέο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Πολλοί μίλησαν για έναν ιστορικό συμβιβασμό ανάμεσα στις δύο πλευρές, στον δρόμο προς τις κάλπες. Εντούτοις, οι πληροφορίες από τον Πειραιά αναφέρουν ότι η συνάντηση δεν πήγε και «τόσο καλά» όσο αφήνουν να διαρρεύσει τα δημοσιεύματα.
Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, πάντως, ίσως είναι μια λεπτομέρεια. Σύμφωνα με την ενημέρωση της κυβέρνησης, στη σύσκεψη της περασμένης εβδομάδας στο Μέγαρο Μαξίμου, εκτός από τον πρωθυπουργό, συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελος Μαρινάκης, μαζί με τους συνεργάτες του, καθώς και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, οι οποίοι παρουσίασαν την πρόταση για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του γηπέδου.
Από την πλευρά της κυβέρνησης συμμετείχαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιώργος Μυλωνάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, και ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, Στέλιος Κουρνάτζης.
Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες που φέρονται ως απολύτως διασταυρωμένες, στη σύσκεψη συμμετείχε άτυπα και μια κυρία, η οποία έκανε ταξίδι-αστραπή από το εξωτερικό, όπου βρίσκεται αυτό το χρονικό διάστημα, ειδικά για να δώσει το «παρών» στη συνάντηση και να βοηθήσει ώστε να «λιώσουν οι πάγοι» ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η ίδια αναχώρησε  αμέσως ξανά για το εξωτερικό, μάλλον όχι και τόσο ενθουσιασμένη από τα «αποτελέσματα» της σύσκεψης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...