Τελευταία νέα
ΚΚΕ:Όπως και στην Ελλάδα η ισπανική κυβέρνηση προεξοφλεί “ανθρώπινο λάθος” για τη σύγκρουση των τρένων Γεραπετρίτης και Αιγύπτιος υπουργός Εξωτερικών: Στρατηγική σχέση στο επίκεντρο της συνομιλίας Λεπενιώτη για δηλώσεις Κοβέσι: “Επιβεβαιώνεται η επιχειρούμενη αποφυγή διερεύνησης σκανδάλων” Ισραήλ: Το Λικούντ του Νετανιάχου κατηγορεί τα αραβικά κόμματα πως «έκλεψαν τις εκλογές» – Απειλεί με διώξεις Ο Παύλος Ασλανίδης έστειλε μήνυμα συμπαράστασης για σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία – Περιμένουμε την Καρυστιανού… Θεσσαλονίκη: Καταγγέλλουν επίθεση των ΜΑΤ σε αντιφασιστική κινητοποίηση για να προστατευτεί ο Κασιδιάρης Γεραπετρίτης: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αιγύπτιο ΥΠΕΞ – Τι συζήτησαν ΌΧΙ ! Στη Σοφία Αντωνίου το πρώτο βραβείο Νέου Σκηνοθέτη του Θεάτρου Τέχνης ΚΚΕ: Αναίτια και άγρια η επίθεση των ΜΑΤ στην αντιφασιστική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη Ζαχαριάδης σε Λατινοπούλου: «Δεν θα παραδώσουμε την 28η Οκτωβρίου σε όσους διαβάζουν επιλεκτικά την Ιστορία» Κακοκαιρία: Ηλικιωμένος απεγκλωβίστηκε με λέμβο από άνδρες της ΕΜΑΚ στον Πλατανιά Μαγνησίας [βίντεο]
Filathlos.gr

Το μήνυμα του Μαρτίνες μετά τη χειρουργική επέμβαση…

Πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (18/10) η χειρουργική επέμβαση στον Εμιλιάνο Μαρτίνες, μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στην σαββατιάτικη (17/10), εκτός έδρας αναμέτρηση της Τσέλσι με την Έβερτον.
Ο Αργεντινός τερματοφύλακας τραυματίστηκε έπειτα από σύγκρουση με τον Μπράνθγουεϊτ, με αποτέλεσμα να παραμείνει για αρκετή ώρα στο έδαφος, προκαλώντας έντονη ανησυχία. Η εικόνα του ήταν ιδιαίτερα ανησυχητική, καθώς φαινόταν να έχει χάσει τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε απ’ τον αγωνιστικό χώρο με φορείο.
Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο 34χρονος γκολκίπερ υπέστη κάταγμα στην κάτω γνάθο και αργά το βράδυ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τον ίδιο και τη σύζυγό του να ενημερώνουν τον κόσμο για την υγεία του.
Η σύζυγος του Αργεντινού, Μαντίνια, έσπευσε αρχικά να καθησυχάσει όσους ανησύχησαν για την κατάσταση του άνδρα της, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram. «Σας ευχαριστώ όλους για τα όμορφα μηνύματα και το ενδιαφέρον σας για τον Έμι. Είναι καλά, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και σύντομα θα επιστρέψει στην κανονικότητά του. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλη αυτή την αγάπη και τη στήριξη», έγραψε χαρακτηριστικά.
Το πρωί της Κυριακής (18/10), ο ίδιος ο Μαρτίνες έστειλε το δικό του μήνυμα, επιβεβαιώνοντας ότι η χειρουργική επέμβαση πήγε καλά. Παράλληλα, ευχαρίστησε όσους επικοινώνησαν μαζί του και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιστροφή του στα γήπεδα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
«Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα. Η επέμβαση πήγε καλά. Το σημαντικότερο είναι ότι κερδίσαμε τους 3 βαθμούς και κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας. Θα επιστρέψουμε σε λίγες εβδομάδες», ανέφερε ο Αργεντινός τερματοφύλακας, δείχνοντας τη… διαφορετική νοοτροπία του και το πνεύμα νικητή που διαθέτει.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...