Τελευταία νέα
Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη – Live η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση Π. Γερουλάνος: Οχι στη συνεργασία με ΝΔ – Τι λέει για συνεννόηση με Τσίπρα Νέα Αριστερά για 28η Οκτωβρίου: Τιμούμε τη Λαϊκή Αντίσταση κατά του Φασισμού 28η Οκτωβρίου: Τα μηνύματα πολιτικών και κομμάτων για την επέτειο του «ΟΧΙ» Η Καρυστιανού καταγγέλλει ότι δεν την άφησαν να καταθέσει στεφάνι: «Να φωνάξουμε ΟΧΙ, όπως ο Ι. Μεταξάς» Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 36χρονο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας Κουτσούμπας για 28η Οκτωβρίου: Οι λαοί νικούν ακόμα και τους πιο ισχυρούς αντιπάλους «Ράβουμε ό,τι ανεμίζει»: Μέσα στη βιοτεχνία που ράβει ελληνικές σημαίες – Από τη Σμύρνη του 2019 στο σήμερα [βίντεο] 28η Οκτωβρίου: Σε ποιες περιοχές ματαιώθηκαν παρελάσεις λόγω κακοκαιρίας – Τι ισχύει για την Αττική Κοβέσι στο Politico: «Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κινδυνεύει να εξοντωθεί σιωπηρά, επειδή κάνει τη δουλειά της» Πρωινό Δευτέρας 28 Οκτωβρίου 1940: Όταν οι Ιταλοί βομβάρδισαν την Πάτρα – Μια ηλικιωμένη θυμάται λεπτό προς λεπτό Μήνυμα Τσίπρα για την 28η Οκτωβρίου: “Οχι στην υποταγή σε μία επίπλαστη σταθερότητα που προετοιμάζει δεινά για την πατρίδα και τον λαό μας”
Filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ – Κηφισιά: «Δύο μέτρα και δύο σταθμά» – Σκληρή ανακοίνωση για τη διαιτησία με τον Άρη

Παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον Άρη έχει η Κηφισιά.
Η ομάδα των βορείων προαστίων διαμαρτύρεται για την επανάληψη του πέναλτι που εκτέλεσε ο Μπρούμα, το οποίο αρχικά απέκρουσε ο Ραμίρες, όσο και για μη αποβολή του Γκαρέ για χτύπημα στον Αμπάντα.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή της: 
“Αφήσαμε μια μέρα να περάσει από τον αγώνα με τον Άρη, για να μην θεωρηθεί ότι λειτουργούμε εν βρασμώ, μετά απ’ όσα είδαμε και ζήσαμε το βράδυ της Κυριακής.
Δυστυχώς όμως γίναμε μάρτυρες καταστάσεων και διαιτητικών αποφάσεων, που δεν δικαιολογούνται ούτε στο ελάχιστο από την στιγμή που υπάρχει το VAR. Αρκεί βέβαια οι έχοντες την ευθύνη, να το χρησιμοποιούν για να αποδίδουν δικαιοσύνη, βλέποντας πάντα με την ίδια οπτική γωνία τις αμφισβητούμενες φάσεις κι όχι για να… τρελαίνουν κόσμο!
Τι είδαμε λοιπόν; Δύο μέτρα και δύο σταθμά, ανάλογα τις φανέλες στον αγωνιστικό χώρο!
Από τη μία εξετάζεται με το μικροσκόπιο αν ο Τζέρεμι Αντόνισε πατάει την γραμμή την στιγμή της εκτέλεσης πέναλτυ (που δεν την πατάει όμως, γιατί σηκώνει το πόδι του στον αέρα πριν μπει στην περιοχή, κάτι που επιτρέπεται!) κι από την άλλη δεν εξετάζονται ούτε καν τα βασικά για ένα οφθαλμοφανές επικίνδυνο και εσκεμμένο χτύπημα στο κεφάλι με τις τάπες στον Λιρόι Αμπάντα, το οποίο ούτε καν τιμωρείται!
Όσο κι αν ψάξαμε μάλιστα, δεν βρήκαμε άλλη παρόμοια περίπτωση επανάληψης στην Ελλάδα. Αυτό τα λέει όλα…
Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε για τέτοιου είδους διαιτητικά εγκλήματα, αλλά να τύχουμε (πιο) δίκαιων διαιτητικών αποφάσεων στο μέλλον και διαιτητές ή VARίστες που υποπίπτουν σε τέτοια λάθη να τιμωρούνται παραδειγματικά, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα αναβαθμιστεί το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, που τόσο πολύ αγαπάμε”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...