Απάντηση στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη δίνει η ΚΝΕ με ένα βίντεο στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί διάφορες δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.
Η Κομμουνιστική Νεολαία σημειώνει «για την ανεργία φταίνε τα βιογραφικά των νέων. Για το μπάζωμα στα Τέμπη ο… κρατήρας. Ο ΦΠΑ στα τρόφιμα δεν μειώνεται για να μην τρώνε οι πλούσιοι περισσότερα μακαρόνια! Και για τη νεολαία που αγωνίζεται φταίει το ΚΚΕ που της βάζει “νοσηρές ιδέες”…».
Και σχολιάζει «Από τη δικαιολόγηση της κυβερνητικής πολιτικής μέχρι τον αντικομμουνισμό, οι δηλώσεις του Κ. Κυρανάκη αποδεικνύουν ότι η γελοιότητα και η πολιτική σκοπιμότητα μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά! Τελικά, μια αλήθεια επιβεβαιώνεται ξανά: Για να καταντήσεις αντικομμουνιστής, πρέπει πρώτα να μισείς τον λαό!».
Το βίντεο της ΚΝΕ έρχεται με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, με τις οποίες εξίσωνε τον νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη με το ΚΚΕ.
Διαβάστε περισσότερα
