Τελευταία νέα
Όσο ήταν πρίμα οι δημοσκοπήσεις ήταν καλές! Τώρα η Καρυστιανού προειδοποιεί τις εταιρείες οτι θα “λογοδοτήσουν” μετά τις εκλογές Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια: Η αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση για αστυνομοκρατία και προληπτικό εκφοβισμό Στ. Παπασταύρου: Εξετάζουμε μέτρα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων Αμαλιάδα: Συνελήφθησαν οι δύο γιοι της ηλικιωμένης που θάφτηκε σε χωράφι [εικόνες – βίντεο] Χάρης Δούκας για Γκράβα: Καλεί Σοφία Ζαχαράκη και Γιώργο Στασινό στο Δημοτικό Συμβούλιο – Ο δήμος δεν έχει λάβει το πόρισμα του ΤΕΕ Αρβανίτης και Κουντουρά για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Να επανεξεταστεί η χρηματοδότηση της Λιβύης Καλώδιο: Μήνυμα Φιντάν, απάντηση Γεραπετρίτη-Πεδίο συνεννόησης σε ναρκοπέδιο με NAVTEX «Η αξιοπιστία του είναι ανάλογη των πτυχίων του» – Σκληρή επίθεση ΠΑΣΟΚ στον Λαζαρίδη – «Την ευθύνη για τον βούρκο την έχει προσωπικά ο Πρωθυπουργός» Δούρου για τουρκολιβυκό: Η κυβέρνηση άφησε την Τουρκία να παίζει μπάλα ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκε κατά 10 δισ. ευρώ το δημόσιο χρέος στο β΄ τρίμηνο 2026 Γκράβα: Πόρισμα με σοβαρές ελλείψεις ασφαλείας και ο Δούκας ζητά εξηγήσεις από Ζαχαράκη και ΤΕΕ Μέτσολα για τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Ελλάδα και Κύπρος μπορούν να βασίζονται στην αλληλεγγύη μας»
Efsyn.gr

Τα φώτα στο Μόναχο: Η Μπάγερν υποδέχεται απόψε την Αρσεναλ

Το ενδιαφέρον της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ δεν περιορίζεται στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα. Απόψε τα φώτα στρέφονται κυρίως στο Μόναχο, όπου η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Αρσεναλ. Οι Βαυαροί στραβοπάτησαν την περασμένη εβδομάδα (3-3 στην έδρα της Βίκινγκ), οπότε στόχος πλέον του Βενσάν Κομπάνι και των παικτών του είναι να μη χαθούν άλλοι βαθμοί στον δρόμο προς την οκτάδα.
Στον πολύ σημαντικό αυτό αγώνα δεν θα μετάσχει ο Μάικλ Ολίσε, που την περασμένη εβδομάδα δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα λεπτό και αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του. Γεννημένος στο Λονδίνο και με θητεία στις νεανικές ομάδες της Αρσεναλ, ο Ολίσε έχει ήδη φέτος 9 γκολ και 5 ασίστ σε 10 αναμετρήσεις της Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις. Με τον Μουσιάλα να αντιμετωπίζει τραυματισμούς και μια ασθένεια που του προκαλεί λιποθυμικά επεισόδια, αλλά και με τους Γκνάμπρι, Καρλ να βρίσκονται πολύ μακριά από τον καλό εαυτό τους, το βάρος πλέον πέφτει στον -πάντα αξιόπιστο- Χάρι Κέιν, αλλά και τον Λουίς Ντίας, που επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Ο Κολομβιανός επιθετικός, «εξαφανισμένος» στους πρώτους αγώνες της σεζόν, πέτυχε χατ τρικ και «σέρβιρε» μία ασίστ το περασμένο Σάββατο στο εντυπωσιακό 6-1 επί της Λιψίας.
Η Αρσεναλ δεν μπορεί να στηριχθεί στους τραυματίες Ινκαπιέ, Σαλιμπά και Τζόλη, όμως έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίρνει αποτελέσματα. Σήμερα ο συντελεστής δυσκολίας είναι ο ανώτερος δυνατός. Αρα μπορεί να παραμείνει η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχθεί γκολ μέχρι στιγμής στο Τσάμπιονς Λιγκ;
Μια και ο λόγος νωρίτερα για τη Λιψία, οι Σάξονες έχουν δύσκολη αποστολή απόψε, καθώς επισκέπτονται τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Υστερα από καιρό οι «μερένγκες» ικανοποίησαν το κοινό τους την Κυριακή, νικώντας με 4-1 τη Σεβίλη. Ολα δείχνουν ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο πήρε το μάθημά του από τα προηγούμενα ματς και το εφαρμόζει πλέον: δεξί μπακ-χαφ ο Φέντε Βαλβέρδε και στην αρχική ενδεκάδα ο Αρντά Γκιουλέρ, ο πιο τεχνίτης μέσος που διαθέτει το ρόστερ των Μαδριλένων.
Με τον Τάσο Δουβίκα βασικό αναμένεται να παραταχθεί η Κόμο, που φιλοξενεί στις 19.45 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ ετοιμοπόλεμοι είναι οι Βαγιαννίδης και Ιωαννίδης για τον αγώνα της Σπόρτινγκ με τη ΛΑΣΚ Λίντσερ στη Λισαβόνα. Η Ιντερ υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντονιέτσκ και θα επιδιώξει να ξεπεράσει το σοκ της εντός έδρας ήττας από την Κλαμπ Μπριζ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...