Τελευταία νέα
Κοινή επιστολή επτά σωματείων στην Κεραμέως: Άμεση οικονομική στήριξη στους εργαζόμενους της Pizza Fan ΚΚΕ: «Τουλάχιστον εξοργιστικές οι μεγαλοστομίες Μητσοτάκη περί σύγκρουσης με τα συμφέροντα» Σφακιά: Εντοπίστηκε σορός σε κατάσταση σήψης σε θαλάσσια περιοχή Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Στις 20 Δεκεμβρίου οι εκλογές στην ΕΟΚ Τέλος και επίσημα από τη διαιτησία Κορομηλάς και Πηλοΐδης – Εκλογές στις 20 Δεκεμβρίου η ΕΟΚ Η πρώην Μις Ελβετία, Μπεατρίς Κόιλ καταγγέλλει τον Τραμπ για βιασμό το 1993 ΚΚΕ: “Εξοργιστικές μεγαλοστομίες Μητσοτάκη πως θα συγκρουστεί με τα μεγάλα ψάρια” Kακοκαιρία: Τα πρώτα μηνύματα 112 σε Εύβοια, Μαγνησία και Σποράδες Αντώνης Σαμαράς για την 28η Οκτωβρίου: Η ελευθερία ενός λαού κρίνεται από όσα αρνείται να παραδώσει ΚΚΕ κατά Μητσοτάκη: «Τουλάχιστον εξοργιστικές οι μεγαλοστομίες ότι θα συγκρουστεί με τα συμφέροντα» Pizza Fan: Διαφοροποιήθηκε ο υπαρχηγός από τον ιδιοκτήτη – «Ήξερα για τα “κεράσματα”, ήμουν αντίθετος» Ο Δούκας ζητά εξηγήσεις από την «Ελληνικό Μετρό» μετά από δημοσίευμα για προβλήματα σε δημόσιο κτίριο επί της Β. Σοφίας
Vipnews.gr

Σάκης Αρναούτογλου: «Η μητέρα μας δεν είχε επιστροφή – Έφτασε 24 κιλά»

Σάκης Αρναούτογλου: Ο γνωστός μετεωρολόγος, που πλέον ζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Στρασβούργο, μέσα σε όλα, μίλησε για την καθημερινότητά του
Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η δημοσιογράφος, Χριστιάνα Κοχλατζή, όπου συνάντησαν τον Σάκη Αρναούτογλου.
Σάκης Αρναούτογλου: «Μας συγκλόνισε όταν το μάθαμε»
Ο γνωστός μετεωρολόγος, που πλέον ζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Στρασβούργο, μέσα σε όλα, μίλησε για την καθημερινότητά του στο εξωτερικό, για τη σχέση του με τον αδελφό του, Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και για την απώλεια της μητέρας τους.
«Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό να ασχοληθώ με την πολιτική. Οι Ευρωβουλευτές πληρωνόμαστε πολύ καλά, δεν υπάρχει δικαιολογία να μην κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα», τόνισε αρχικά ο Σάκης Αρναούτογλου.
Σχετικά με το αν έχει αλλάξει πράγματα στην καθημερινότητά του από την ημέρα που έγινε Ευρωβουλευτής, ο ίδιος ανέφερε: «Δεν με ενδιαφέρει να πάρω ρούχα ή να αγοράσω κάτι ακριβό. Μέσα στην εβδομάδα μπορεί να χαλάω 40 με 50 ευρώ. Στην ΕΡΤ έπαιρνα και ταπεράκι από τη γυναίκα μου, καφέ δεν πίνω, οπότε δεν χάλαγα πάνω από 20 ευρώ. Το χρήμα δεν μπορεί να σε κάνει πιο ευτυχισμένο, μπορεί να σε κάνει λιγότερο δυστυχισμένο».
«Ο Γρηγόρης δουλεύει πάρα πολύ οπότε θα ήθελα λίγο να ξεκουραστεί. Μου λείπει, μου λέει ότι του λείπω. Οι γονείς μου δούλευαν σκληρά και δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Εγώ γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη ενώ ο Γρηγόρης γεννήθηκε στην Γερμανία. Μετά από κάποια χρόνια ήρθε και εκείνος και έζησε στο χωριό. Ο Γρηγόρης για εμένα είναι το χάπι της ευτυχίας. Όποιος τον έχει δίπλα του είναι τυχερός», εξομολ9ογήθηκε ο Σάκης Αρναούτογλου.
Τέλος, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρθηκε και στην απώλεια της μητέρας του, λέγοντας: «Μας συγκλόνισε όταν μάθαμε ότι η υγεία της μητέρα μας δεν έχει επιστροφή. Παιδεύτηκε αρκετά οπότε αυτό μας τάραξε. Ήταν μια γυναίκα πολύ περήφανη και δεν ήθελε να πέσει στο κρεβάτι. Η μητέρα μου είχε Αλτσχάιμερ και έφτασε 24 κιλά. Είναι σοκαριστικό γιατί δεν μπορείς να την γνωρίσεις. Αλλάζει η όψη της μέσα σε μια εβδομάδα. Όταν έφυγε υπήρχε μια ανακούφιση για εκείνη. Δεν θες ο άνθρωπός σου να παιδεύεται».
 
The post Σάκης Αρναούτογλου: «Η μητέρα μας δεν είχε επιστροφή – Έφτασε 24 κιλά» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...