Τελευταία νέα
Πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Εξεταστικής για funds, διαχείριση ιδιωτικού χρέους και πρόγραμμα “Ηρακλής” Ο Χάαλαντ φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ με το 21 στην πλάτη Γιαννακοπούλου κατά Λαζαρίδη: “Ήρθε για να προκαλέσει – Να τον χαίρονται στη ΝΔ” Ν. Κεραμέως: Νέο πιλοτικό πρόγραμμα της ΔΥΠΑ στον κλάδο του αυτοκινήτου Παιανία: Ξήλωσαν 25 χλμ καλωδίων από εργοτάξιο μέσα σε δύο μήνες – 13 συλλήψεις Κώστας Τσουκαλάς: «Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τις διεκδικήσεις της κοινωνίας» Π. Μαρινάκης: Η κύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου είναι κίνηση πυροτέχνημα Γιαννακοπούλου σε ΝΔ για Λαζαρίδη: Να τον χαίρεστε – Υπάρχουν και ανθρώπινα όρια Σοφία Ζαχαράκη: «Η κατάληψη δεν είναι λύση – Ακούμε τα αιτήματα των μαθητών» Δημοσκόπηση – κόλαφος της GPO για τα Παραπολιτικά: Μόνο ένα 27,8% επιθυμεί να παραμείνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη – στο όριο του 25% η ΝΔ! Σαφής υπεροχή Τσίπρα-ΕΛ.Α.Σ έναντι του ΠΑΣΟΚ Μήνυμα αλληλεγγύης στους Γάλλους μαθητές: Με τη «Διεθνή» η πορεία στο κέντρο της Αθήνας [βίντεο] Ο Μακάριος Λαζαρίδης ζήτησε «συγγνώμη» από τη Νάντια Γιαννακοπούλου μετά την on air επίθεση: «Είπα μια κουβέντα παραπάνω»
Efsyn.gr

Στις ΗΠΑ ο Δένδιας για υπογραφή συμφωνίας- Συναντήσεις για ρομποτική, ΤΝ και κυβερνοασφάλεια

Στις ΗΠΑ θα βρεθεί σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Νίκος Δένδιας.
Πιο ειδικά ο υπουργός θα μεταβεί στη Βοστώνη, όπου θα παραστεί την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Massachusetts Institute of Technology Sea Grant Program (MITSG) και του Ελληνικού Κέντρου Αμυντικής Καινοτομίας (ΕΛΚΑΚ), στο Γενικό Προξενείο της Πολιτείας.
Ο Νίκος Δένδιας αναμένεται να συναντηθεί ακόμα με τον Καθηγητή Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Harvard Γιώργο Βέλμαχο, με αντικείμενο συζήτησης τη δημιουργία του πρότυπου Κέντρου Τραύματος, εντός των εγκαταστάσεων του 401 Γ.Σ.Ν.Α.
Εκτός από τον καθηγητή, ο υπουργός Αμυνας, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με ακαδημαϊκούς φορείς αμερικανικών πανεπιστημίων, ερευνητικών ιδρυμάτων και στελέχη αμερικανικών εταιρειών που ειδικεύονται στους τομείς της ρομποτικής, της καινοτομίας, της Τεχνητής Νοημοσύνης, της Κυβερνοάμυνας και της Κυβερνοασφάλειας, καθώς και των διαστημικών τηλεπικοινωνιών.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...