Τελευταία νέα
Συμμετοχή του AΓΕΑ στο συνέδριο αεροπορικής ισχύος “Future Air Force” στην Τσεχία Γκράβα: Τριήμερη αναστολή λειτουργίας των σχολείων αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων Συνέδριο στη Σαντορίνη: Ποιο είναι το μέλλον των νησιών του Αιγαίου; ΕΛ.Α.Σ.: Καταδικάζουμε τη δολοφονική επίθεση στον Κολωνό ΕΕ: Άκυρο και ανυπόστατο το τουρκολιβυκό μνημόνιο-Παραβιάζει κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων χωρών Κυβερνητικοί ιστότοποι διεθνώς απενεργοποιήθηκαν προληπτικά λόγω σφαλμάτων σε γλώσσα προγραμματισμού Το μήνυμα Γιαννακόπουλου μετά τις συλλήψεις στο μπάσκετ: «Νιώθω δικαίωση, αναμένω την ανατροπή της ντροπής» Κρίνεται στο ΣτΕ η εγκατάσταση ανεμογεννητριών σε καμένες, αναδασωτέες εκτάσεις – Όλο το χρονικό της υπόθεσης Χορός παραβιάσεων από Τουρκία: Έξι μαχητικά F-16 και drone – Κόκκινη ένταση στο Αιγαίο Σάμος: Κινητοποίηση στο Βαθύ για τη διάσωση πρώτης κατοικίας που απειλείται με πλειστηριασμό Κάγια Κάλας σε Χακάν Φιντάν: «Το τουρκολιβυκό μνημόνιο παραβιάζει κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων» Σκληρή κόντρα κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για την απαγόρευση social media σε παιδιά κάτω των 15
Thefaq.gr

Σκανδάμης για Κολωνό: «Καταδικάζουμε τη δολοφονική επίθεση – Ζητάμε από την Αστυνομία την εξιχνίαση του σοβαρότατου εγκλήματος»

Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης, Μαρίνος Σκανδάμης, καταδίκασε τη βομβιστική επίθεση στον Κολωνό, από την οποία τραυματίστηκαν δύο πολίτες και δύο αστυνομικοί.

«Ο τραυματισμός δύο αστυνομικών και δύο πολιτών σε παγίδα θανάτου με έκρηξη βόμβας στον Κολωνό προκαλεί αποτροπιασμό. Καταγγέλλουμε την δολοφονική επίθεση, ζητώντας τώρα από την Ελληνική Αστυνομία να εξιχνιάσει αυτό το σοβαρότατο έγκλημα και να οδηγήσει τους ειδεχθείς δράστες του στη Δικαιοσύνη», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης (21/10), όταν η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από πολίτη για μια ύποπτη βαλίτσα με ναρκωτικά στην είσοδο πολυκατοικίας. Οι δύο αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο επιχείρησαν να την ελέγξουν, όμως η βαλίτσα εξερράγη.
Από την έκρηξη, ο ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Οι υπόλοιποι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν στον «Ευαγγελισμό» φέροντας τραύματα κυρίως στα κάτω άκρα, με την κατάσταση της υγείας τους να μη εμπνέει ανησυχία.
«Ευχόμαστε ολόψυχα ταχεία ανάρρωση στους τραυματισθέντες και κάθε δύναμη σε αυτούς και τις οικογένειές τους», καταλήγει η δήλωση της Συμπαράταξης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...