«Γαλάζια» φιέστα στο «Capsis» της Θεσσαλονίκης έχει διοργανωθεί για τις 29 του μήνα, με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης» και ομιλητές τους Π. Μαρινάκη, Απ. Τζιτζικώστα και Ευρ. Στυλιανίδη, αλλά το πρόβλημα που άναψε φωτιές είναι… ο συντονιστής!
Η επιλογή του Σάκη Μουμτζή έχει κάνει τους παραδοσιακούς Νεοδημοκράτες να βγάλουν σπυράκια, θυμίζοντας πως ο «ακροκεντρώος» αρθρογράφος έχει φιλοτεχνήσει το προφίλ των Καραμανλή και Σαμαρά ως… «δεξιά συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ».
Στα κομματικά στέκια της πόλης το μήνυμα εστάλη ήδη. «Αν είναι να φάμε στη μάπα τέτοιες νεοφιλελέ πινελιές, θα στείλουμε την κατάλληλη απάντηση με δαγκωτό στον Σαμαρά», λένε, αφήνοντας τους διοργανωτές να συζητούν για τη «νέα εποχή» μεταξύ συγγενών και φίλων!
Διαβάστε περισσότερα
