Τελευταία νέα
«Σφάχτηκαν» Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παύλος Χρηστίδης στη Βουλή: «Είστε μούφα αντιπολίτευση» – «Ντροπή σας» Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Νέα αποκάλυψη από Ουκρανό διαιτητή – «Μου έδιναν 10.000 ευρώ για να στηρίξω συγκεκριμένη ομάδα» Η Λιβύη στην αντεπίθεση για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Η Ελλάδα θέλει περισσότερα από όσα δικαιούται Δημοσκόπηση Pulse: «Βγαίνει μπροστά» το κόμμα Σαμαρά – 10κομματική Βουλή Κορωνιός για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: Κατόπιν εορτής η διερεύνηση των καταγγελιών Αυλωνίτης: “Η βουλευτική έδρα δεν είναι ιδιοκτησία του αρχηγού“ Δημοσκόπηση Metron Analysis: Οριακή πτώση για τη ΝΔ (30%), μείωση της ψαλίδας ΕΛΑΣ και ΠΑΣΟΚ (2%) Δημοσκόπηση Pulse: Το κόστος ζωής θα κρίνει την ψήφο στις εκλογές – ΝΔ 26%, ΕΛΑΣ 14,5%, ΠΑΣΟΚ 11% Άγγελος Κορωνιός: Η διαφθορά φαίνεται ότι έχει φτάσει μέχρι τα σχολεία – Κατόπιν εορτής η κυβέρνηση στη διερεύνηση των καταγγελιών Δημοσκόπηση Metron Analysis: Η ΝΔ κάτω από 25%, πτώση ΕΛ.Α.Σ., μικρή άνοδος του ΠΑΣΟΚ Αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών: Πότε παίρνει εξιτήριο από το Ιπποκράτειο O ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Μιχαηλίδη για νέο συμβόλαιο ως το 2030
Efsyn.gr

Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν για fake χτυπήματα προκειμένου να ανέβουν οι τιμές του πετρελαίου

Τα ρέστα του παίζει ο Αμερικανός πρόεδρος τις τελευταίες ημέρες με το βλέμμα στις ενδιάμεσες εκλογές, καθώς ψάχνει απεγνωσμένα τρόπους να πέσουν οι τιμές της ενέργειας, αλλά και να παρουσιάσει σημαντικές νίκες στο διπλωματικό πεδίο.
Τώρα ο Ντόναλντ Τραμπ, με ανάρτησή του στο Truth Social, κατηγορεί την Τεχεράνη ότι «κατασκευάζει» χτυπήματα προκειμένου να ανεβάσει τις τιμές του αργού πετρελαίου.
Στο μήνυμά του, βέβαια, δεν παραλείπει να επιτεθεί στους Δημοκρατικούς και να υποστηρίξει ότι το Ιράν δεν θα αποκτήσει ποτέ πυρηνικό όπλο.
Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει: «Το Ιράν κάνει ό,τι μπορεί για να ανεβάσει την τιμή του πετρελαίου πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ. Κατασκευάζουν ακόμη και ψεύτικα χτυπήματα, νάρκες και όλα τα άλλα, επειδή τώρα διέρχεται περισσότερο πετρέλαιο από τα Στενά του Ορμούζ από ό,τι πριν από την έναρξη της σύγκρουσης. Συνεχίζουν να σκοτώνουν διαδηλωτές και οποιονδήποτε άλλο βρεθεί στο δρόμο τους. Πρόκειται πραγματικά για ένα Κακό Καθεστώς, και μπορώ μόνο να ελπίζω ότι το αμερικανικό κοινό, και ο Κόσμος, καταλαβαίνει πόσο ΚΑΚΟΙ είναι! 75.000 διαδηλωτές κείτονται νεκροί σε λιγότερο από επτά μήνες. Είναι σοκαριστικό το πώς ο Κόσμος και το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να μην νοιάζονται. ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠOΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠOΤΕ [ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟ]!» έγραψε ο Τραμπ στο Truth Social.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...