Τελευταία νέα
ΕΛΑΣ: Κατηγορίες κατά ΝΔ για επεισόδια στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο New York Times: Ο Πούτιν πλησιάζει σε μια μεγάλη νίκη – Αποκατάσταση των σχέσεων με τις ΗΠΑ χωρίς να παραχωρήσει τίποτα Πρωτοβουλία Σινεμά «Ορατότης Μηδέν» για τα πεπραγμένα του ΕΚΚΟΜΕΔ: Περιμένουμε απαντήσεις “Σφάχτηκαν” Κωνσταντοπούλου-Χρηστίδης στη Βουλή για την Αθηναϊκή Λέσχη- “Τι δουλειά είχατε με τους ακροδεξιούς;” Το σεξιστικό σχόλιο Πρετεντέρη για Κουφονικολάκου: «Η κυρία με το κραγιόν… » Ζαχαριάδης: «Οι δημόσιες υπηρεσίες δεν είναι σκηνικό για φωτογραφίες» Δημοσκοπήσεις: Στο 30% η ΝΔ και δεύτερη η ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα – Αυτοδύναμη κυβέρνηση θέλουν οι πολίτες αλλά προβλέπουν ότι δε θα προκύψει Europa League: Το πάλεψε ο ΟΦΗ αλλά τελικά υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Λεβερκούζεν Καλά στην υγεία της η 21χρονη που κατέρρευσε στην Πάρο: «Πήρα τις ουσίες με δική μου ευθύνη», ξεκαθαρίζει Νέo μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων με F-16 και drones -Αναχαιτίσεις από ελληνικά μαχητικά Έντονη διαμαρτυρία ψυχολόγων για αποκλεισμό από τη Βουλή: “Η απαξίωση των ψυχολόγων της δημόσιας υγείας δεν θα γίνει κανονικότητα” «Σφάχτηκαν» Ζωή Κωνσταντοπούλου και Παύλος Χρηστίδης στη Βουλή: «Είστε μούφα αντιπολίτευση» – «Ντροπή σας»
Efsyn.gr

Σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με Χρηστίδη: «Τι δουλειά είχατε με τους ακροδεξιούς;» – «Αυτά είναι fake news!» 

Oλομέτωπη επίθεση στον Παύλο Χρηστίδη, εξαπέλυσε από την Ολομέλεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατηγορώντας τον για την συμμετοχή του στην μυστική συνάντηση που έγινε στην Αθηναική λέσχη με το ακροδεξιό λόμπι που προωθεί τα συμφέροντα του Ισραήλ.
«Τι δουλειά είχατε εκεί κύριε Χρηστίδη; Τον ρώτησε. «Έχω πέσει από τα σύννεφα, έχω σοκαριστεί. Τι δουλειά είχατε κύριε Χρηστίδη με το Israel Allies Foundation και όλους τους ακροδεξιούς στην Αθηναϊκή Λέσχη; Τι δουλειά έχει εκεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ; Και δεν έχει πει κουβέντα το ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός σας», υποστήριξε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, καταγγέλλοντας πως συνιστά «βαρύτατη παραβίαση» των «δημοκρατικών και κοινοβουλευτικών καθηκόντων», το «χτίσιμο θύλακα βουλευτών» μέσα στην ελληνική Βουλή.
«Αυτά είναι fake news!» απάντησε ο Παύλος Χρηστίδης με τη πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας να επιμένει. «Απαντήστε εσείς στα real news. Παρατηρώ σιωπή του ΠΑΣΟΚ και έλλειψη βούλησης να χτυπήσετε την κυβέρνηση. Παρατηρώ μια σύμπραξη του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση στη στοχοποίηση μου, και μια σιωπή ακόμη και στην υπόθεση της δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη», ανέφερε , προκαλώντας την έντονη διαμαρτυρία του βουλευτή:
«Δεν περίμενα τέτοια υποκρισία, τέτοιο θέατρο εδώ μέσα σε εμένα. Να λέτε εσείς σε εμένα για τη δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη, και την παρουσία μας εκεί, που με έχετε δει όσες φορές με έχετε δει. Να λέτε τέτοια ψέματα!», απάντησε ο Παύλος Χρηστίδης, λέγοντας πως το ΠΑΣΟΚ έχει καθαρή και σταθερή θέση για το Παλαιστινιακό, με συγκεκριμένη πρωτοβουλίες ήδη από το 2016 επί προεδρίας της Φώφης Γεννηματά.
«Που μου κάνετε εμένα παρατηρήσεις για το που πηγαίνω! Να μετρήσω κι εγώ που μπορεί να έχετε πάει εσείς ως καλεσμένη τη τελευταία δεκαετία…Σας δείχνω φωτογραφία που είστε αγκαλιά με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Επειδή είστε αγκαλιά και πήρατε τα λουλούδια του κυρίου Μεϊμαράκη, αυτό πάει να πει ότι αλλάξατε τις απόψεις σας; Γίνατε ένα με τη ΝΔ;» πρόσθεσε ο κ. Χρηστίδης, κατηγορώντας την για «επικοινωνιακό σόου», «βούρκο» και «βάλτο».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...