Τελευταία νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Για εμάς, η δημοκρατία και η εθνική αξιοπρέπεια είναι οι δύο όψεις της ίδιας ευθύνης Η ορεινή διαδρομή μεταξύ Φθιώτιδας και Φωκίδας που κόβει την ανάσα Ισραήλ: Ηγετικό στέλεχος της αραβικής αντιπολίτευσης καλεί σε «εβραϊκό-αραβική» συνεργασία κατά του Νετανιάχου Ν. Δένδιας: Η ταχύτατη εξέλιξη των Ενόπλων Δυνάμεων είναι απαραίτητος όρος για την εθνική επιβίωση Μητσοτάκης από παρέλαση στη Θεσσαλονίκη: «Όλα αυτά τα οπλικά συστήματα χρηματοδοτούνται από το υστέρημα του ελληνικού λαού» Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: «Δημοκρατία και εθνική αξιοπρέπεια είναι οι δύο όψεις της ίδιας ευθύνης» Πρέσβης Ισραήλ Π. Γιανάι: Ετήσια πρωτοβουλία για την 28η Οκτωβρίου – Φέτος δωρεά σε σχολείο της Ξάνθης Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει την απεργία στα λιμάνια όλης της χώρας την Παρασκευή 30 Οκτώβρη Τασούλας: Η Ελλάδα μπορεί να αποτρέπει και να κατατροπώνει κάθε απειλή Κ. Τασούλας: Η Ελλάδα μπορεί εάν χρειαστεί να κατατροπώνει κάθε απειλή Ζάκυνθος: Τραυματίστηκε 12χρονος – Το ηλεκτρικό πατίνι του συγκρούστηκε με δίκυκλο Νίκος Ανδρουλάκης για 28η Οκτωβρίου: «Εθνική κυριαρχία και κυριαρχικά δικαιώματα δεν μπαίνουν σε διαπραγμάτευση»
Filathlos.gr

Κόντης: «Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε – Ήμασταν ανταγωνιστικοί»

Ο Χρήστος Κόντης, μετά την ήττα του ΟΦΗ από τη Λεβερκούζεν, δήλωσε πως εξακολουθεί να πιστεύει στην πρόκριση στα νοκ άουτ του Europa League, τονίζοντας ότι οι παίκτες του πρέπει να πιστέψουν περισσότερο στις δυνατότητές τους.
Για την εμφάνιση του ΟΦΗ απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν: «Η εικόνα μας ήταν καλή. Σίγουρα, καμία ομάδα δεν χαίρεται όταν χάνει. Κρατάμε το γεγονός ότι δεχθήκαμε μόνο δύο γκολ και θέλω να δώσω προσωπικά συγχαρητήρια στον Λίλο, γιατί έπειτα από καιρό αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και ήταν πολύ καλός.
Η διαφορά τερμάτων είναι πολύ σημαντική σε αυτήν τη διοργάνωση. Είχαμε καλές στιγμές στις οποίες θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Δεν ήμασταν παθητικοί για 90 λεπτά, ενώ η Λεβερκούζεν μπορούσε να κυκλοφορεί πιο εύκολα την μπάλα. Όταν ξεθαρρέψαμε λίγο, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Είμαστε χαρούμενοι που ήμασταν ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα».
Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δεν φοβήθηκε τους Γερμανούς: «Συζητούσα με τους παίκτες μου για το πόσο απλά κρατούσαν την μπάλα. Είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε και εμείς. Θέλω λίγο περισσότερο θάρρος και κουράγιο, ώστε να κάνουμε κι εμείς αυτό που μπορούν να κάνουν όλες οι ομάδες του κόσμου. Κάναμε πράγματα που συνηθίζουμε, αλλά πρέπει να πιστέψουμε περισσότερο στις δυνατότητές μας και να έχουμε μεγαλύτερο θάρρος. Στο τέλος της ημέρας, το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και, όταν ο αντίπαλος είναι πιο δυνατός, το αποτέλεσμα φανερώνει την ανωτερότητά του».
Για την εικόνα του ΟΦΗ και τη συνέχεια στο Europa League: «Αυτό που πρέπει να προσφέρουμε είναι η εικόνα και η αίσθηση που αφήνουμε στον κόσμο μας, στους εαυτούς μας και σε όσα πρεσβεύουμε ως ομάδα. Από την επόμενη αγωνιστική πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς.
Έχουμε ακόμη αρκετά παιχνίδια στα οποία μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Εξακολουθώ να το πιστεύω και πιστεύω στα παιδιά. Πρέπει, όμως, να ξεχάσουμε γρήγορα το σημερινό ματς, να στρέψουμε την προσοχή μας στον ΠΑΟΚ και να αλλάξουμε νοοτροπία, ώστε να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα, όπου έχουμε μείνει πίσω».
Για την πρώτη ευρωπαϊκή συμμετοχή του Θάνου Σιτμαλίδη: «Χαίρομαι πολύ για τον Σιτμαλίδη. Είναι ένα παιδί από την ακαδημία που μπήκε στο παιχνίδι και έδωσε ενέργεια. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βλέπουμε αυτά τα παιδιά να αποκτούν τέτοιες εμπειρίες. Είμαστε εδώ για να τους δίνουμε ευκαιρίες και εύχομαι στο μέλλον να δούμε κι άλλα παιδιά από τις ακαδημίες να αγωνίζονται και να είναι ανταγωνιστικά».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...