Τελευταία νέα
Θ. Λιβάνιος στο Τορόντο: Επιστολική ψήφος και λιγότερη γραφειοκρατία για τους Αποδήμους Ο εισαγγελέας Φλωρίδης επικρίνει τους συναδέλφους του επειδή παρέπεμψαν σε δίκη γιο υπουργού Αθήνα:Επιστολή στον γγ του ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο-Δεν παράγει έννομα αποτελέσματα έναντι τρίτων κρατών Δ. Καιρίδης: Πολιτική ήττα το τουρκολιβυκό μνημόνιο Ποιος θα είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ; – Στην τελική ευθεία η επιλογή του νέου 007 Επιστολή της Αθήνας στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Ακυρο και ανυπόστατο» Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Διεκόπη η δίκη για τις 27 Νοεμβρίου – Παρόντες και οι γονείς του Λυγγερίδη Επιστολή της Ελλάδας στον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Άκυρο και ανυπόστατο» Μίλτος Χατζηγιαννάκης: Ενισχύεται η ΕΛΑΣ με σχέδιο μάχης για τους επόμενους μήνες Ο βουλευτής της ΝΔ Σπ. Κουλκουδίνας επιδοτήθηκε από κονδύλια για την παράκτια αλιεία «Κανένας άνθρωπος χωρίς σπίτι, κανένα σπίτι χωρίς άνθρωπο» Ο Λιόλιος: Το νέο προϊόν του «επιτελικού κράτους» και η απομάκρυνση Βασιλακόπουλου
Efsyn.gr

Μέγκαν Μαρκλ: Ο πατέρα της κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Τριγμοί στο παλάτι

Υπό έρευνα για φερόμενη κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας βρίσκεται ο Τόμας Μαρκλ ο πρεσβύτερος, πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, μετά την καταγγελία του γιου του, Τόμας Μαρκλ του νεότερου, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun».
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, ο 60χρονος γιος του εντόπισε το επίμαχο υλικό στο σπίτι του 82χρονου πατέρα του, στην πόλη Σεμπού των Φιλιππίνων. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, επρόκειτο για τέσσερα μεγάλα κουτιά που περιείχαν «εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες» εικόνες παιδικής πορνογραφίας.
Ο Τόμας Μαρκλ ο νεότερος φέρεται να βρήκε επίσης βίντεο με κορίτσια ηλικίας 10 ή 11 ετών σε σεξουαλικές πράξεις, ένα βίντεο διάρκειας 15 λεπτών με γυμνά κορίτσια στο παλιό κινητό τηλέφωνο του πατέρα του, καθώς και τρεις φωτογραφίες γυμνών κοριτσιών. Όπως ισχυρίστηκε στην The Sun, μία από τις φωτογραφίες φαινόταν να έχει τραβηχτεί στην παλαιότερη κατοικία του πατέρα του στο Ροσαρίτο του Μεξικού.
 

: https://t.co/bSF6wagWyl
Meghan Markle’s father, Thomas Markle Sr., is being investigated for alleged possession of child pornography, according to a new report. Thomas Sr.’s son, Thomas Markle Jr., the Duchess of Sussex’s half-brother, reportedly made the discovery in their father’s home in the Philippines. Tap the link for the full story.
— People (@people) October 22, 2026

«Δεν είχα άλλη επιλογή από το να καταγγείλω τον πατέρα μου»
Ο 60χρονος δήλωσε ότι κατήγγειλε τον πατέρα του στις Αρχές των Φιλιππίνων. Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα, στις 10 Ιουλίου ενημέρωσε την τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών του FBI, το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Κακοποιημένα Παιδιά των ΗΠΑ, καθώς και την πολιτειακή αστυνομία της Πενσιλβάνια, όπου φέρεται να διέμενε ο πατέρας του.
«Όταν βρήκα αυτό το υλικό, τρομοκρατήθηκα και δεν είχα άλλη επιλογή από το να καταγγείλω τον πατέρα μου», δήλωσε στην The Sun.
Ο ίδιος, ο οποίος φρόντιζε τον πατέρα του εν μέσω των προβλημάτων υγείας του και μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το 2022, ανέφερε ότι δεν προτίθεται να έχει ξανά επικοινωνία μαζί του.
«Τον στήριζα, τον φρόντιζα και τον βοηθούσα επί χρόνια — αλλά αυτό σταματά τώρα», δήλωσε, προσθέτοντας: «Δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω στον πατέρα μου, εκτός αν κληθώ να καταθέσω εναντίον του».
Περιγράφοντας την αντίδρασή του όταν εντόπισε το υλικό, είπε: «Αυτό που είδα με έκανε να ανακατευτώ — όλο αυτό το υλικό απλώς μου φορτώθηκε και δεν ήξερα τι να κάνω». Και πρόσθεσε: «Κατάλαβα αμέσως ότι ήταν εξαιρετικά παράνομο και ότι θα μπορούσα να καταλήξω στη φυλακή για πολλά χρόνια, αν δεν απαλλασσόμουν από αυτό. Ένιωσα προδομένος, θυμωμένος και αηδιασμένος — και συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να τον καταγγείλω».
Σύμφωνα με την Sun, το FBI επιβεβαίωσε ότι παρέλαβε την ένορκη κατάθεση του 60χρονου και αναμένεται να ξεκινήσει δική του έρευνα. Πηγή που βρίσκεται κοντά στην υπόθεση δήλωσε στην εφημερίδα ότι πράκτορας του FBI έχει ήδη ζητήσει τα στοιχεία επικοινωνίας των ερευνητών που χειρίζονται την υπόθεση στις Φιλιππίνες.
Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το Διαυπηρεσιακό Συμβούλιο κατά της Εμπορίας Ανθρώπων των Φιλιππίνων συγκρότησε ειδική ομάδα εργασίας υπό το Κέντρο Προστασίας Γυναικών και Παιδιών.
Δεν έχουν καλές σχέσεις η Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της
Μέχρι στιγμής, η αστυνομία των Φιλιππίνων δεν είχε επιβεβαιώσει τις πληροφορίες στο περιοδικό PEOPLE, ενώ εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ δεν προχώρησε σε κάποιο σχόλιο.
Η υπόθεση έρχεται στο προσκήνιο ενώ η Μέγκαν Μαρκλ παραμένει αποξενωμένη από τον πατέρα της από την περίοδο πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, τον Μάιο του 2018. Ο Τόμας Μαρκλ επρόκειτο να τη συνοδεύσει στην Αγία Τράπεζα, αλλά τελικά απουσίασε, έπειτα από την αντιπαράθεση για σκηνοθετημένες φωτογραφίες παπαράτσι και αναφορές για προβλήματα υγείας. Ο τότε πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος, τον σημερινό βασιλιά της Βρετανίας, τον αντικατέστησε εν μέρει, συνοδεύοντας τη Μέγκαν σε ένα τμήμα της διαδρομής. Από τότε, πατέρας και κόρη δεν έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...