Τελευταία νέα
Παραδίδεται σε Αιγυπτιακά χέρια μετά από αιώνες η Μονή Σινά – Ο Αρχιεπίσκοπος Συμεών ανακοίνωσε ότι υπογράφει τη συμφωνία! ΕΛ.Α.Σ: Σοβαρές οι ευθύνες της κυβέρνησης – Να δημοσιοποιηθεί η συμφωνία Νίκος Δένδιας: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων για την τρομοκρατική επίθεση στην Ιορδανία Τασούλας για τρομοκρατική επίθεση στην Ιορδανία: «Αταλάντευτη η καταδίκη της τρομοκρατίας» Βρούτσης για σκάνδαλο μπάσκετ: Οφείλουμε να κλείσουμε την πληγή, να εξυγιάνουμε τον χώρο και να προχωρήσουμε Φθιώτιδα: Τροχόσπιτο αναποδογύρισε στην εθνική οδό προς Λαμία – Σώα η οικογένεια που επέβαινε [εικόνες] Μονή Σινά: Υπογράφει ο Αρχιεπίσκοπος Αιγύπτου τη συμφωνία για το καθεστώς της Ρωσία και Ουκρανία αλληλοκατηγορούνται για τις νυχτερινές επιθέσεις Θεώνη Κουφονικολάκου: «Στρατηγική και εκλογική νίκη επί της ΝΔ» – Το σχέδιο της ΕΛ.Α.Σ για ακρίβεια, κοινωνικό κράτος και τουρκολιβυκό μνημόνιο Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Ο αιφνιδιασμός της κυβέρνησης και γιατί η Βεγγάζη άλλαξε στρατόπεδο «Στέκι» του Λιόλιου το Costa Navarino: Οι διακοπές του υπεύθυνου διαιτησίας της Euroleague με έξοδα 17.000 ευρώ Το Τραγούδι της Ημέρας: Η μοίρα κι η χαρά Μυρτώ Κοροβέση στην «Εφ.Συν.»: «Το ΠΑΣΟΚ έχει αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης»
Efsyn.gr

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 74χρονος οδηγός μετά από παράσυρση και τραυματισμό πεζού

Στη σύλληψη ενός 74χρονου οδηγού προχώρησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, μετά από τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό 46χρονου πεζού, που σημειώθηκε χθες, Παρασκευή, στην είσοδο του κυκλικού κόμβου μπροστά από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμένα Θεσσαλονίκης.
Όπως επισημαίνεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 74χρονος παρέσυρε τον 46χρονο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Ο πεζός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου», έχοντας τις αισθήσεις του.
Ο 74χρονος συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 314 του Ποινικού Κώδικα, που αφορά τη «σωματική βλάβη από αμέλεια». Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...