Τελευταία νέα
Παραδίδεται σε Αιγυπτιακά χέρια μετά από αιώνες η Μονή Σινά – Ο Αρχιεπίσκοπος Συμεών ανακοίνωσε ότι υπογράφει τη συμφωνία! ΕΛ.Α.Σ: Σοβαρές οι ευθύνες της κυβέρνησης – Να δημοσιοποιηθεί η συμφωνία Νίκος Δένδιας: Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων για την τρομοκρατική επίθεση στην Ιορδανία Τασούλας για τρομοκρατική επίθεση στην Ιορδανία: «Αταλάντευτη η καταδίκη της τρομοκρατίας» Βρούτσης για σκάνδαλο μπάσκετ: Οφείλουμε να κλείσουμε την πληγή, να εξυγιάνουμε τον χώρο και να προχωρήσουμε Φθιώτιδα: Τροχόσπιτο αναποδογύρισε στην εθνική οδό προς Λαμία – Σώα η οικογένεια που επέβαινε [εικόνες] Μονή Σινά: Υπογράφει ο Αρχιεπίσκοπος Αιγύπτου τη συμφωνία για το καθεστώς της Ρωσία και Ουκρανία αλληλοκατηγορούνται για τις νυχτερινές επιθέσεις Θεώνη Κουφονικολάκου: «Στρατηγική και εκλογική νίκη επί της ΝΔ» – Το σχέδιο της ΕΛ.Α.Σ για ακρίβεια, κοινωνικό κράτος και τουρκολιβυκό μνημόνιο Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Ο αιφνιδιασμός της κυβέρνησης και γιατί η Βεγγάζη άλλαξε στρατόπεδο «Στέκι» του Λιόλιου το Costa Navarino: Οι διακοπές του υπεύθυνου διαιτησίας της Euroleague με έξοδα 17.000 ευρώ Το Τραγούδι της Ημέρας: Η μοίρα κι η χαρά Μυρτώ Κοροβέση στην «Εφ.Συν.»: «Το ΠΑΣΟΚ έχει αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης»
Thepressproject.gr

Τεμπονέρας: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τους εργαζόμενους της Pizza Fan μετά το λουκέτο σε 110 καταστήματα

Την άμεση λήψη μέτρων για την προστασία του εισοδήματος και των θέσεων εργασίας περισσότερων από 2.500 εργαζομένων ζητά ο Διονύσης Τεμπονέρας, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση φοροδιαφυγής που ερευνάται από τις αρχές.Την άμεση καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στους εργαζόμενους της Pizza Fan ζητά ο Διονύσης Τεμπονέρας, επισημαίνοντας ότι περισσότεροι από 2.500 εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να χάσουν τη δουλειά και το εισόδημά τους, μετά το κλείσιμο 110 καταστημάτων της επιχείρησης.

Όπως τονίζει, οι εργαζόμενοι δεν φέρουν ευθύνη για την υπόθεση φοροδιαφυγής που διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές, ωστόσο κινδυνεύουν να βρεθούν χωρίς μισθό, με άμεσες συνέπειες για την επιβίωση των ίδιων και των οικογενειών τους.
Ο Διονύσης Τεμπονέρας καλεί το υπουργείο Εργασίας, τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) και τους αρμόδιους φορείς να λάβουν άμεσα προσωρινά μέτρα, ώστε να διασφαλιστεί το εισόδημα των εργαζομένων και να προστατευθούν οι χιλιάδες θέσεις εργασίας μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.
«Αυτό που προέχει τώρα είναι η άμεση καταβολή έκτακτης ειδικής ενίσχυσης», υπογραμμίζει, προκειμένου οι εργαζόμενοι να μπορέσουν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες και να αντιμετωπίσουν την οικονομική αβεβαιότητα.
Παράλληλα, σημειώνει ότι, καθώς η εργοδοσία παραμένει άφαντη, η Πολιτεία οφείλει να παρέμβει και να εξασφαλίσει την αναγκαία στήριξη στους εργαζόμενους.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...