Ο Αντρέι Ρούμπλεφ δεν λέει να σηκώσει κεφάλι από τον τελικό του Hangzhou Open, καθώς έκτοτε ο 29χρονος Ρώσος μετράει δύο νίκες και τέσσερις ήττες, οι οποίες μάλιστα είναι και συνεχόμενες.
Μετά τους αποκλεισμούς στις πρεμιέρες του σε Σανγκάη και Αλμάτι, ο Νο22 του κόσμου ηττήθηκε και στην πρεμιέρα του στη Βιέννη, από τον Αμερικανό (Νο14) Τόμι Πολ, με 7-5 6-2 μετά από μια ώρα και 31 λεπτά.
Tour-level win number 2⃣5⃣0⃣!
Tommy Paul was lights out against Rublev in straight sets to advance in Vienna
#ErsteBankOpen https://t.co/7KgxkrBOzR
— Tennis TV (@TennisTV) October 27, 2026
Μπορεί να κατάφερε να σβήσει τα 7/11 break-points του Πολ, ωστόσο ο Ρούμπλεφ, ειδικά στο δεύτερο σετ, έδειχνε να μην βρίσκει λύσεις απέναντι στον πιο επιθετικό Αμερικανό, που τελείωσε το παιχνίδι με 36 winner έναντι μόλις 16 του Ρούμπλεφ.
Ο Πολ βρήκε break στο έβδομο game (4-3), το οποίο όμως πήρε πίσω ο Ρούμπλεφ ισοφαρίζοντας σε 5-5, όμως με νέο break και hold ο Αμερικανός κατάφερε να κλείσει το πρώτο σετ κάνοντας το 1-0.
Στο δεύτερο σκέλος τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον Πολ, ο οποίος με δύο γρήγορα break (1-0, 3-0) έφτασε στο 4-0 και το 5-1, για να σφραγίσει λίγο αργότερα την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο εκεί όπου θα παίξει απέναντι στον Ιταλό Λουτσιάνο Νταρντέρι που με τη σειρά του κέρδισε τον συμπατριώτη του, Ματέο Αρνάλντι.
ERSTE BANK OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-1h)
The post Βιέννη: Τέταρτη συνεχόμενη ήττα για Ρούμπλεφ (vids) appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
