Έπειτα από δύο αρνητικά αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια της στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας, η Κηφισιά έφυγε με σπουδαία νίκη 2-0 απ’ την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και πολλαπλασίασε τις ελπίδες της για την πρόκριση στις νοκ-άουτ φάσεις του θεσμού.
Η ομάδα του Σεμπαστιάν Λέτο είχε την πρώτη καλή στιγμή με το πλασέ του Θεοδωρίδη στο 6’, το οποίο «έβγαλε» ο Κακαδιάρης. Στο 8’ ο Αστέρας είχε τη δική του καλή ευκαιρία με τον Κιμπιόκα που σούταρε άουτ, για να έρθει το 1-0 για την αθηναϊκή ομάδα με ένα τρομερό σουτ του Εμπουλά στο 41’ που άφησε… άγαλμα τον Κακαδιάρη.
Στο 51’ ο Πολυκράτης έβγαλε υποδειγματική ασίστ προς τον Θεοδωρίδη, ο οποίος έπιασε το σουτ στον αέρα με το αριστερό και έκανε το 2-0, «σφραγίζοντας» τη νίκη της Κηφισιάς. Οι γηπεδούχοι είχαν μία τελευταία καλή στιγμή στο 90’+2’, όταν ο Καλτσάς έκανε ένα ωραίο σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Αναγνωστόπουλος είπε «όχι» σε μια εξαιρετική επέμβαση.
Διαιτητής: Ελευθέριος Κατόπης (Σάμου)
Κίτρινες: 26’ Αποστολάκης, 48’ Πολυκράτης, 54’ Αμπάντα
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Κακαδιάρης, Χρυσόπουλος, Μπρόρσον, Λάσκαρης (70’ Μακέντα), Καλτσάς, Γκέζος, Τσίκο (61’ Κουρμπέλης), Έντερ Γκονζάλες (46’ Μπουζούκης), Ορόσκο (61’ Κετού), Κιμπιόκα (61’ Παπακανέλλος), Ρικαρντίνιο.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Σεμπαστιάν Λέτο): Αναγνωστόπουλος, Αποστολάκης (46’ Κυριόπουλος), Πέτκοφ, Καλοσκάμης, Σόουζα (70’ Φαν Έιμα), Πολυκράτης (53’ Αμπάντα), Γιάγκνε, Μπένι, Μαγγανάς, Εμπουλά (64’ Ζέρσον Σόουζα), Θεοδωρίδης (64’ Χριστόπουλος).
⇒ Την πρώτη νίκη της στη League Phase του κυπέλλου Ελλάδας, μετά από δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, πέτυχε η Νίκη Βόλου. Δίνοντας συνέχεια στο σερί επιτυχών αποτελεσμάτων της στο πρωτάθλημα της Super League 2, η θεσσαλική ομάδα επικράτησε στις Σέρρες 1-0 του Πανσερραϊκού, για την 4η αγωνιστική, και διατήρησε «ζωντανές» τις ελπίδες για πρόκριση στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης.
Διαβάστε περισσότερα
