Τελευταία νέα
Τα είπαν τηλεφωνικά Τραμπ με Ερντογάν: Στο επίκεντρο οι πόλεμοι σε Μέση Ανατολή και Ουκρανία Euroleague: «Όρθιος» στην Κωνσταντινούπολη ο αποδεκατισμένος Ολυμπιακός Από αναβολή σε αναβολή η συνάντηση του ΙΓΜΕ με το ΥΠΕΝ – Τι διεκδικεί το Συνδικάτο Κύκλοι ΥΠΕΞ για Τουρκία: “Οι διεθνείς σχέσεις δεν είναι δημοπρασία και οι θαλάσσιες ζώνες δεν κατακυρώνονται στον πλειοδότη” Σκανδάμης για Θεσσαλονίκη: «Η κυβέρνηση στο πλευρό του Κασιδιάρη» Βρετανία: Η κυβέρνηση αυξάνει την έκτακτη φορολογία στις τράπεζες για να στηρίξει τα νοικοκυριά «Ξανασταυρώνεται»: Έρχεται η τολμηρή ταινία του Θοδωρή Παπαδουλάκη – Δείτε το τρέιλερ ΕΛΑΣ: “Η κυβέρνηση στο πλευρό του Κασιδιάρη”- Καταγγέλλει καταστολή και άγριο ξύλο στη Θεσσαλονίκη Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Διά ζώσης οι εκλογές στην ΕΟΚ για τον διάδοχο του Λιόλιου ΕΛΑΣ: «Η κυβέρνηση στο πλευρό του Κασιδιάρη» – Καταγγέλλει «άγριο ξύλο» και καταστολή στη Θεσσαλονίκη Πιερρακάκης: Ισχυρή Ελλάδα σημαίνει ισχυρή Περιφέρεια – Τα μέτρα για τη Θράκη Συναγερμός στον Ασπρόπυργο λόγω διαρροής προπανίου από βυτιοφόρο – Εκτροπή της κυκλοφορίας
Indicator.gr

Απ. Τζιτζικώστας: «Οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι για την εθνική ισχύ»

Την ανάγκη «να είμαστε ενωμένοι και να δουλεύουμε για την ενίσχυση της εθνικής ισχύος της χώρας» επεσήμανε ο Έλληνας επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού, Απόστολος Τζιτζικώστας, σε δηλώσεις του μετά τη στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.
«Η σημερινή παρέλαση μας γεμίζει υπερηφάνεια για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, οι οποίες με την ετοιμότητά τους και την αποτρεπτική τους ισχύ εγγυώνται την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.
«Η 28η Οκτωβρίου είναι ημέρα μνήμης, τιμής και εθνικής ενότητας. Σε μια εποχή γεμάτη γεωπολιτικές αναταράξεις, πολέμους και πολύπλοκες προκλήσεις, οφείλουμε όλοι να είμαστε ενωμένοι και να εργαστούμε για την ενίσχυση της εθνικής ισχύος της χώρας, καθώς και για μια Ευρωπαϊκή Ένωση που θα είναι ενωμένη, πιο δυνατή και με ουσιαστικό ρόλο στην άμυνα και την ασφάλεια της Ευρώπης. Αυτό συνιστά το χρέος μας προς τους προγόνους μας και σε όσους έδωσαν τη ζωή τους για να απολαμβάνουμε σήμερα την ελευθερία μας», υπογράμμισε ο Έλληνας επίτροπος.
The post Απ. Τζιτζικώστας: «Οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι για την εθνική ισχύ» appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...