Τελευταία νέα
Η Κριστίν Λαγκάρντ αποκάλυψε τι ήταν τα επιθέματα που είχε στο πρόσωπό της Άγρια κόντρα Γεωργιάδη και Πολάκη: «Κατσαπλιάς» και «αγράμματος» – «Δεν συγκρίνονται τα πτυχία μας» Δούρου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει αυτόνομα – Δεν θα κλείσουμε το μαγαζί για να ζητιανεύουμε την εκλογική μας επιβίωση» Το απόγευμα απολογείται ο «Mr. Χωριάτικο»: Τρεις προφυλακίσεις για το κύκλωμα – Μαραθώνιες οι διαδικασίες Ο Κώστας Καρπουχτσής (ΕΛ.Α.Σ) παίρνει το “φόλλοου απ”: Η “άγνοια” του κυβερνητικού εκπροσώπου και η επιλεκτικη σιωπή Live η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ Κολωνός: «Μόλις βρέχει, πέφτουν κομμάτια» – Ανήσυχοι οι περίοικοι [βίντεο] Αδωνις και Βελόπουλος ξεκατινιάστηκαν στη Βουλή. Reuters: «Μυστηριώδεις» βλάβες σε καταψύκτες αναστατώνουν το Πεντάγωνο – Φόβοι για κυβερνοεπίθεση Γερουλάνος: Ο Κασιδιάρης φασίστας γεννήθηκε, φασίστας θα πεθάνει ΚΚΕ: Κατάπτυστη η αποχή της Ελλάδας από ψήφισμα του ΟΗΕ για την Κούβα Τ. Θεοδωρικάκος: Η Ελλάδα διεκδικεί ουσιαστικό ρόλο στην ευρωπαϊκή βιομηχανία των ημιαγωγών
Filathlos.gr

Φασούλας: «Παίρνουν τηλέφωνο διαιτητές και τους λένε ότι ο Λιόλιος θα είναι έξω σε 10 μέρες»

Οι εξελίξεις μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου στο ελληνικό μπάσκετ είναι ραγδαίες και ο Παναγιώτης Φασούλας μιλώντας στο ERTNEWS μίλησε για την τρέχουσα κατάσταση, ενώ δήλωσε πως “παίρνουν τηλέφωνο διαιτητές και τους λένε ότι ο θα είναι έξω σε 10 μέρες, η κανονικότητα θα συνεχιστεί”.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
“Έγιναν ηλεκτρονικά (σ.σ. οι εκλογές) σε ένα εκλογικό σώμα 700, 750 ή και 650 σωματείων, όπου όπως λέει η δικογραφία είχαν ήδη δημιουργήσει ένα στρατό διαιτητών. Όπως κάνουν και τώρα, πρέπει να σας πω οτι παίρνουν τηλέφωνο διαιτητές και τους λένε ότι ο θα είναι έξω σε 10 μέρες, η κανονικότητα θα συνεχιστεί’. Οι διαιτητές γυρνούσαν όλη την Ελλάδα και έλεγαν στα σωματεία “ή θα μας δώσεις τους κωδικούς σου για να ψηφίσεις κάποιος άλλος για σένα ή θα καταστραφείς την επόμενη αγωνιστική περιόδο”.
Μεταξύ άλλων δήλωσε: “Βλέπω το αφήγημα δεν έχει αλλάξει από το αφεντικό του. θέλω να επισημάνω στον υπουργό Αθλητισμού ότι η νέα διοίκηση ξεκινάει με ένα καταφανές ψεύδος, ότι η Εθνική Ομάδα δεν θα μπορέσει να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της αν προχωρήσει η διοίκηση πρωτοδικείου”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...