Τελευταία νέα
Τζάκρη:Με τον Τσίπρα από το 2015 και μετά τον ήπιαμε Κ. Χατζηδάκης: Όταν υιοθετούσαμε μέτρα κατά της φοροδιαφυγής και της εγκληματικότητας, οι άλλοι απλώς καταψήφιζαν Παρέμβαση Καρπουχτσή για να αποτραπεί η έξωση 92χρονης με αναπηρία 87%: «Η αξιοπρέπεια δεν πλειστηριάζεται» Ας καεί το σύμπαν! ΕΛΣΤΑΤ: Στο 7,6% η ανεργία τον Σεπτέμβριο του 2026 Οι ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ στη Ναυτεμπορική TV Χατζηδάκης: Όταν υιοθετούσαμε μέτρα κατά της φοροδιαφυγής και της εγκληματικότητας, οι άλλοι απλώς καταψήφιζαν Καρπουχτσής για έξωση σε 92χρονη: «Τα χρέη ρυθμίζονται, η αξιοπρέπεια όμως δεν πλειστηριάζεται» [βίντεο] Χρήστος Τριαντόπουλος: Τα 13 μέλη που απαρτίζουν το Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των Τεμπών ΜέΡΑ25: Ντροπιαστική και επικίνδυνη η αποχή της Ελλάδας στον ΟΗΕ από το ψήφισμα καταδίκης του αποκλεισμού της Κούβας Χάρης Δούκας: «Έκλεβαν χαλκό και προκάλεσαν την τραγωδία στην Πλάκα» – Εννέα χιλιόμετρα καλώδια έκαναν φτερά Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Χαλκιδικής
Efsyn.gr

Αναβλήθηκε ξανά η δίκη του Γιώργου Ξυλούρη – «Εμπαιγμός του δικαστηρίου», λέει η πρόεδρος της έδρας

Για τον Ιούνιο του 2027 αναβλήθηκε η δίκη του Γιώργου Ξυλούρη, γνωστού ως «Φραπέ», ο οποίος κατηγορείται για απείθεια σχετικά με την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερεύνησε την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο Γιώργος Ξυλούρης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου εισήχθη με προκάρδιο άλγος, δηλαδή πόνο στην περιοχή της καρδιάς. Μάλιστα, στην έδρα του αρμόδιου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών προσκομίστηκε το έγγραφο εισαγωγής του στα επείγοντα περιστατικά, καθώς και παλαιότερες ιατρικές γνωματεύσεις, σύμφωνα με τις οποίες νοσεί με καρδιακό νόσημα.
Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της προέδρου της έδρας, η οποία έκανε λόγο για «εμπαιγμό του δικαστηρίου», αλλά και για «υπερασπιστικό χειρισμό». «Μας ταλαιπωρούν από τις 12:30 η ώρα χθες το μεσημέρι», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η πρόεδρος σημείωσε, μάλιστα, ότι «αναλώθηκαν πλέον όλες οι αναβολές που μπορεί να πάρει ο κατηγορούμενος».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...