Τελευταία νέα
Σέρρες: Προφυλακίστηκε ο 36χρονος που κατηγορείτα για δολοφονία του πατέρα του ΕΚΤ: Ποιοι είναι οι δύο υποψήφιοι για να διαδεχτούν την Κριστίν Λαγκάρντ στην προεδρία Προτίμησαν να βγάλουν τον σκασμό! Υφυπουργός Παιδείας για Πανεπιστημιούπολη: Τουρνικέ και κάμερες στα ΑΕΙ Ηράκλειο: Τμήμα εξώστη σε σχολείο έπεσε στο έδαφος – «Παρά τρίχα» δεν έπεσε πάνω σε μαθητή [εικόνες] Η Τουρκία απαντά στην Αθήνα: Εξέδωσε αντι – NAVTEX για το καλώδιο Ελλάδας και Κύπρου «Το ρολόι χτυπά αντίστροφα»: Μετά τα αεροπλάνα, μπαράζ απειλών για βόμβες και σε ευρωπαϊκούς τηλεοπτικούς σταθμούς Χρηματιστήρια: Οι επτά εταιρείες κολοσσοί που έχασαν 2,4 τρισ. δολάρια σε έναν μήνα – Σημάδια ανάκαμψης στη Wall Street Η ΝΔ διοργανώνει talent show ρητορικής για νέους – Κριτές υπουργοί και βουλευτές T. Χατζηβασιλείου: Σταθερή και ουσιαστική η σχέση με τις ΗΠΑ – Μόνο η Ελλάδα μπορεί να παραχωρήσει άδεια για το καλώδιο Τσίπρας: Είμαστε δίπλα στον γαλλικό λαό και στα δίκαια αιτήματά του Η πρώτη ποιητική συλλογή του Νίκου Μπουρσινού
Filathlos.gr

Επιστρέφει στις προπονήσεις της Μπράιτον ο Τζίμας

Ο Στέφανος Τζίμας φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Δεκέμβριο κόντρα στην Άστον Βίλα, ο οποίος τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες.
Αυτή την στιγμή ο Τζίμας προπονείται με την Κ21 της Μπράιτον, ωστόσο αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Σύμφωνα με το Sussex World, ο Στέφανος Τζίμας είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην πρώτη ομάδα, με το αγγλικό μέσο να κάνει λόγο για επιστροφή ακόμη και την ερχόμενη εβδομάδα.
Στην κατάσταση του νεαρού φορ αναφέρθηκε και ο προπονητής της Μπράιτον, Φάμπιαν Χιρτσέλερ, σε δηλώσεις του ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί με την Μάντσεστερ Σίτι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
“Δεν θέλουμε να πιέσουμε τα πράγματα, πρέπει να του δώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται και να έχουμε υπομονή μαζί του αλλά ο Στέφανος έχει καταπληκτική νοοτροπία. Έχει την νοοτροπία του νικητή και ανυπομονούμε να τον έχουμε μαζί μας πίσω στην ομάδα. Ξέρω ότι θέλει να το κάνει το συντομότερο δυνατό και όλοι ξέρουμε ότι μπορεί να είναι πολύ σημαντικός παίκτης. Το απέδειξε πριν τον τραυματισμό του, σε λίγα παιχνίδια. Δεν έπαιξε πολλά λεπτά για εμάς, αλλά στα λεπτά που έπαιξε έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ελπίζω να μπορεί να συνεισφέρει σύντομα στην απόδοση της ομάδας μας.”

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...