Τελευταία νέα
Μ. Αποστολάκη: Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για φοροδιαφυγή, τραπεζικό αποκλεισμό και σκάνδαλα στον αθλητισμό «Χωριάτικο»: Δύο νεες προφυλακίσεις και ένας κατ’ οίκον περιορισμός με βραχιολάκι Πλάκα: Βίντεο – ντοκουμέντο δείχνει τους κατηγορούμενους να γυρίζουν την περιοχή με τον χαλκοσωλήνα στο χέρι Έλληνες δήμαρχοι νομιμοποιούν ψευδομουφτήδες σε εθνική φιέστα του τουρκικού προξενείου Γαλάτσι: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 80χρονου – Από στραγγαλισμό ο θάνατός του Χατζηδάκης: Κάνουμε πραγματικότητα τον οδικό άξονα Ιωάννινα – Κακαβιά Το «μπρα ντε φερ» Γεωργιάδη και Πολάκη για το νοσοκομείο Χανίων: Αντιπαράθεση σε ήπιους τόνους, αλλά και αιχμές [βίντεο] Pizza Fan: Στο τραπέζι η επαναλειτουργία των καταστημάτων – Παρέμβαση Βουρλιώτη για εργαζόμενους και προμηθευτές Η Μαριάννα Λύρα στην efsyn για την εγκατάσταση-περφόρμανς «TRANSIT – Sculpture in Performance» Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ στήνει νομοσχέδια και Task Force – Οι τρεις πρωτοβουλίες Θεώνη Κουφονικολάκου: Η προστασία της πρώτης κατοικίας είναι ζήτημα κοινωνικής δικαιοσύνης Ανδρουλάκης: «Νομοθετούν τον εκβιασμό των δανειοληπτών» – Ζητά την απόσυρση του άρθρου 23 για τα «κόκκινα» δάνεια και επιτίθεται στην κυβέρνηση
Efsyn.gr

Η Τζάκρη τα βάζει με τον Τσίπρα: «Από το 2015 και μετά όχι μόνο τον ήπιαμε, τον ρουφήξαμε»

Λίγες μόλις μέρες μετά το «τον ήπιαμε» του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Καλογερόπουλου, για το τουρκολιβυκό μνημόνιο, ήρθε η Θεοδώρα Τζάκρη να δώσει μια ακόμη αντίστοιχη ατάκα σε ζωντανή μετάδοση.
Μιλώντας στο MEGA, κλήθηκε να σχολιάσει τον Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν με τον Αλέξη Τσίπρα από το 2015 και μετά «τον ήπιαν», με την κ. Τζάκρη να απαντά: «τον ήπιαμε δεν θα πει τίποτα. Τον ρουφήξαμε», προκαλώντας γέλια αλλά και αμηχανία στο πλατό.

→Η κ. Τζάκρη είχε σχολιάσει και πριν λίγες μέρες την ατάκα του κ. Καλογερόπουλου, ζητώντας πνευματικά δικαιώματα -προφανώς αστειευόμενη- καθώς είχε πει την ίδια ατάκα στο πλαίσιο εκδήλωσης με αγρότες στη Βέροια μετά την συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ.
«Θα ενταχθώ σε κάποιον εκλογικό σχηματισμό»
Σε πολιτικό επίπεδο πάντως, η κ. Τζάκρη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ αλλά εξέφρασε τη σιγουριά της πως «στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφια με κάποιον εκλογικό σχηματισμό και όχι ως ανεξάρτητη στην Πέλλα».
«Δεν έχω σκοπό να ενταχθώ σε άλλο κόμμα. Άλλο αν θα συνεργαστώ με ένα κόμμα. Υπάρχουν ανθρώπινες συνεργασίες. Θα ενταχθώ σε κάποιον εκλογικό σχηματισμό στις επόμενες εκλογές. Δεν πρόκειται να κατέβω ανεξάρτητη με νομό Πέλλας. Η μάχη θα δοθεί μέσα από έναν εκλογικό συνδυασμό. Εγώ έχω συγκεκριμένη ιδεολογική ταυτότητα», σημείωσε.
Για ΠΑΣΟΚ και κόμμα Τσίπρα
«Εγώ προσωπικά κωλύομαι να πιστέψω τον Τσίπρα. Μακάρι ο άνθρωπος να υπαναχώρησε και αυτά που λέει τώρα να τα εννοεί. Στο ΠΑΣΟΚ τι βλέπω. Το ΠΑΣΟΚ πραγματικά κάνει βήματα προς τα αριστερά και αυτό του πιστώνεται και δημοσκοπικά. Δηλαδή βλέπετε στις δημοσκοπήσεις όλες αυτές που έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας, ότι η επιρροή του κόμματος Τσίπρα αποκλιμακώνεται μισό με 1% κάθε μήνα. Δεν είναι πλέον ενθουσιώδης η πορεία του όπως στην αρχή. Γιατί δεν έχει σοβαρές προγραμματικές επεξεργασίες. Δηλαδή αυτά που λέει προγραμματικά δεν είναι καινοτόμα. Γιατί δεν φέρνει πραγματικά από άλλους χώρους νέα πρόσωπα. Και αν ενσωματώσει και αυτούς οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στα σταλινικά έκτροπα του Νοεμβρίου του 2024 έξω από το Γκάζι live, νομίζω ότι η πτωτική του πορεία θα συνεχιστεί. Από εκεί και πέρα βλέπω το ΠΑΣΟΚ σταθερά αργά ανεβαίνει. Δηλαδή συσπειρώνει έναν κόσμο γιατί προφανώς ενσωματώνει ψηφοφόρους και εκλογείς που αρχικά είχαν πιστέψει το εγχείρημα Τσίπρα και κάνει αριστερά πραγματικά βήματα προς τα αριστερά. Εγώ αυτό καταγράφω».
Και ανέφερε σε άλλο σημείο: «Έχω συζητήσει με το ΠΑΣΟΚ. Είμαστε σε μια πορεία συνεννόησης. Δεν είναι η πρόθεσή μου να ενταχθώ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Αυτό που θέλω να κάνω με το ΠΑΣΟΚ είναι να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο για να πέσει ο Μητσοτάκης. Να συμβάλλω κι εγώ στην προσπάθεια για να πέσει ο Μητσοτάκης. Και θεωρώ ότι η προσπάθεια που κάνει το ΠΑΣΟΚ είναι ειλικρινέστατη και είναι η μοναδική που υπάρχει».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...