Τελευταία νέα
13ο Tour du Péloponnèse με 85 σπάνια και πανέμορφα κλασικά οχήματα Όταν ο Τσίπρας είπε καλή κουβέντα για τον… Μητσοτάκη Ο Ανδρουλάκης τα έψαλε στον Μητσοτάκη για τον ΟΗΕ, για να τα ακούσει ο Βενιζέλος HELLENiQ ENERGY: Δωρεά άνω του €1 εκατ. για νέο αγγειογράφο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ΝΔ: Ονόματα υποψηφίων για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας Ανοιγμα Ανδρουλάκη με 21 νέα πρόσωπα στη διεύρυνση Αλέξης Τσίπρας: «Να πάρουμε πίσω τη χώρα και το μέλλον των παιδιών μας» Περιοδεία Μητσοτάκη στις «έδρες» των δύο πρώην: «Δεν κατεβάζουμε μολύβια», το μήνυμα στους υπουργούς Πώς δρούσε το κύκλωμα διαφθοράς στην Πολεοδομία Κατερίνης: : Η «ταρίφα», οι «αχυράνθρωποι» και οι παράνομες εξυπηρετήσεις Black Friday 2026: Πότε πέφτει φέτος – Ο δεκάλογος για ασφαλείς αγορές και την αποφυγή ηλεκτρονικών απατών Δυτική Αττική: Συνελήφθησαν τρεις νεαροί 14, 17 και 21 ετών για διακίνηση ναρκωτικών Δίκη για τα Τέμπη: «Εγκλημα διαρκές, προδιαγεγραμμένο και προαναγγελθέν»
Vipnews.gr

Ζωή Κρονάκη: «Ο σκοπός της ΕΡΤ δεν είναι τα νούμερα τηλεθέασης»

Ζωή Κρονάκη: Η παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τα νούμερα τηλεθέασης στην ΕΡΤ σε τηλεοπτικές της δηλώσεις 
Η Ζωή Κρονάκη παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών, όπου απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τα νούμερα τηλεθέασης στην ΕΡΤ.
Ζωή Κρονάκη: «Αντιλαμβανόμαστε τι πάει καλά»
«Εννοείται ότι τα Σαββατοκύριακα πάντα βλέπουμε τα νούμερα», είπε αρχικά η Ζωή Κρονάκη.
Η Ζωή Κρονάκη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αντιλαμβανόμαστε τι πάει καλά, τι δεν πάει καλά και έχουμε πάντα τα αντανακλαστικά ώστε να κάνουμε διορθωτικές και βελτιωτικές κινήσεις.
Εννοείται ότι ο σκοπός και ο στόχος της δημόσιας τηλεόρασης δεν είναι τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά είναι να παράγει περιεχόμενο και μάλιστα νομίζω ότι αυτό είναι και παγκοσμίως αποδεκτό. Τα δημόσια μέσα έχουν πολύ συγκεκριμένο στόχο, σκοπό και πρόγραμμα».
Για το γεγονός ότι η ΕΡΤ ποντάρει σε «δίδυμα» για την παρουσίαση εκπομπών, η Ζωή Κρονάκη απάντησε: «Ναι, είναι η στρατηγική ενός καναλιού. Ίσως επειδή δεν υπάρχουν και πάνελ στις εκπομπές, τα πάνελ που γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια εννοώ, να επενδύουν περισσότερο σε δίδυμα».
The post Ζωή Κρονάκη: «Ο σκοπός της ΕΡΤ δεν είναι τα νούμερα τηλεθέασης» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...