Τελευταία νέα
Κουφονικολάκου: Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για κοινωνικές παροχές και εκδήλωση Κασιδιάρη – «Τι σου είναι η αλαζονεία» Η απάντηση στο «κλείσε το στόμα σου» της Μπακογιάννη: «Τους μουγκούς και τους σκυμμένους να τους αναζητάς αλλού, ξέρεις εσύ» – «Σκουπίδι σε έκανε» είπε ο Πολάκης ΕΛ.ΑΣ.: Επίθεση στο γραφείο του Θ. Πλεύρη: Καταδίκη και μία ερώτηση στον Μ. Χρυσοχοΐδη Σκανδάμης για επίθεση στο γραφείο του Θ. Πλεύρη: «Καταδίκη και μία ερώτηση στον Μ. Χρυσοχοΐδη» Μ. Χαρακόπουλος: Η πυρηνική οικογένεια ως θεμέλιο της κοινωνίας Διαστημική η νέα σύγκρουση για το ίντερνετ στην Ελλάδα – Η Starlink του Ίλον Μασκ κερδίζει έδαφος Η κακοκαιρία Agneta φέρνει βροχές, καταιγίδες και χαλάζι – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν σήμερα και αύριο ΚΚΕ: «Πρόκληση» οι επικλήσεις Μητσοτάκη στο διεθνές δίκαιο και τα ευχολόγια περί ειρήνης Μόσχα: Συνελήφθη ανήλικος Ρώσος μετά τις πληροφορίες περί σχεδίου για τρομοκρατική ενέργεια Κανονικό γλέντι στο διαδίκτυο για τα επιδόματα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Λαγκάρντ: Το παρασκήνιο της παραίτησης από την προεδρία της ΕΚΤ και οι προκλήσεις για τον διάδοχό της ΜέΡΑ25: Η δικαίωση του Βασίλη Μάγγου είναι νίκη του αγώνα ενάντια στην κρατική καταστολή
Efsyn.gr

Η απάντηση στην Ντόρα Μπακογιάννη για το «κλείσε το στόμα σου»: «Τους σκυμμένους να τους αναζητάς αλλού»

Με δημόσια ανάρτηση απάντησε η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του πρώην Θεραπευτηρίου Ψυχικών Παθήσεων Χανίων στη Ντόρα Μπακογιάννη, μετά τη φραστική αντιπαράθεση στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου η βουλεύτρια της ΝΔ της είπε να κλείσει το στόμα της για να μιλήσει.
Συγκεκριμένα, η κ. Έλενα Τάκη απάντησε με αιχμηρό τρόπο, καλώντας την βουλεύτρια «τους μουγκούς και τους σκυμμένους να τους αναζητάς αλλού».
Παράλληλα, ανέφερε πως: «Αγαπώ πολύ τα πουλιά. Τα ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Πουλάκι σε κλουβί δεν είμαι . Ούτε πουλάκι υπήρξα ΚΑΝΕΝΟΣ στα 56 χρόνια που ζω. Το κόψε τη φωνή σου και μη μιλάς, δεν είναι κάτι που στο παραχωρώ Ντόρα Μητσοτάκη».
Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Τάκη:
«Αγαπώ πολύ τα πουλιά. Τα ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Πουλάκι σε κλουβί δεν είμαι . Ούτε πουλάκι υπήρξα ΚΑΝΕΝΟΣ στα 56 χρόνια που ζω. Το κόψε τη φωνή σου και μη μιλάς , δεν είναι κάτι που στο παραχωρώ Ντόρα Μητσοτάκη. Ούτε σε γνωρίζω, ούτε επιδίωξα ποτέ την συναναστροφή σου, ούτε την επιθυμώ. Μόνο θεσμικά έτυχε χθες οι δρόμοι μας να συναντηθούν. Τους μουγκούς και τους σκυμμένους να τους αναζητάς αλλού. Ξέρεις εσυ. Το ποίημα ΣΩΠΑ του Αζίζ Νεσίν είναι από τα αγαπημένα μου.».

«Σκουπίδι σε έκανε Ντόρα»
Με αφορμή την απάντηση της κ. Τάκη, παρενέβη στην αντιπαράθεση και ο Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας πως έκανε «σκουπίδι» την κ. Μπακογιάννη.
Η ανάρτηση Πολάκη:
Σκουπιδι σε έκανε Ντόρα Μπακογιαννη ,η συναδελφισσα ΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ προεδρος του σωματειου Εργαζομενων Ψυχικων παθησεων Χανιων! ΣΚΟΥΠΙΔΙ!!

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...