Τρεις νεαροί, ηλικίας 14, 17 και 21 ετών, συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο στο Περιστέρι και την Πετρούπολη για διακίνηση ναρκωτικών στη Δυτική Αττική, ενώ στην κατοχή τους εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες ουσιών, μετρητά και αντικείμενα που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί όπλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 21χρονος φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά χρησιμοποιώντας μοτοσικλέτα, ενώ είχε κατασκευάσει ειδική κρύπτη μέσα σε κλειδί οχήματος, προκειμένου να μεταφέρει τις ουσίες χωρίς να γίνεται αντιληπτός.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Διαχείρισης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αττικής (Δ.Δ.Ε.Ε.Α.) της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (Γ.Α.Δ.Α.), έπειτα από πληροφορίες για τη δράση των τριών νεαρών. Οι Αρχές διερευνούν, μεταξύ άλλων, το ενδεχόμενο να διακινούσαν ναρκωτικά και σε ανηλίκους.
Τι βρέθηκαν στη κατοχή των συλληφθέντων
Κατά τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της υπόθεσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν 520 γραμμάρια κοκαΐνης, 859 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 44 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης.
Επιπλέον, βρέθηκαν 6.340 ευρώ σε μετρητά, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, πέντε κινητά τηλέφωνα, συσκευασίες που φέρεται να χρησιμοποιούνταν για τη διακίνηση των ναρκωτικών, ένα πιστόλι ρέπλικα, ένα μαχαίρι τύπου πεταλούδα, καθώς και ένα τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις.
Και οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη. Σε βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων, ενώ για έναν από αυτούς σχηματίστηκε επιπλέον δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων, καθώς φέρεται να αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.
Διαβάστε περισσότερα
