Τελευταία νέα
Κώστας Καρπουχτσής: «Το δημόσιο χρήμα απαιτεί διαφάνεια και λογοδοσία – Απαντήσεις τώρα» Αποστάσεις Βανς από Τραμπ μετά τη συντριβή στις ενδιάμεσες εκλογές: «Ο πόλεμος στο Ιράν η αιτία της ήττας» Στάθης Παναγιωτόπουλος: Διακόπηκε η δίκη για revenge porn – Συνέχεια στις 8 Δεκεμβρίου Θεσσαλονίκη: «Η μεγάλη παραπλάνηση στην υπόθεση Πολκ» – Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου η παρουσίαση του βιβλίου Μαθητικές διαδηλώσεις και στη Δανία: «Ως εδώ» – Χιλιάδες στους δρόμους κατά της περικοπής φοιτητικών επιδομάτων Θεσσαλονίκη: 16χρονη μαθήτρια κατήγγειλε ότι τη χαστούκισε καθηγητής – Διατάχθηκε ΕΔΕ Πιερρακάκης σε Ανδρουλάκη: «Μη γίνεστε Λαφαζάνης για να βγείτε από τα αριστερά στον Τσίπρα» ΟΛΜΕ: Δίμηνη αντιφασιστική καμπάνια σε σχολεία και ομιλίες με τη Μάγδα Φύσσα Στη Μεσσηνία την Πέμπτη ο Μητσοτάκης- Αναλυτικά το πρόγραμμά του Ζωγράφου: Πώς έγινε η επίθεση κουκουλοφόρων σε φοιτητές – «Είχαν τσεκούρια, λοστάρια και μολότοφ» [βίντεο] Το Υπουργείο Παιδείας καταδικάζει τα βίαια επεισόδια στην Πανεπιστημιούπολη – Ζητά απαντήσεις από την Πρυτανεία Επικοινωνία Γεραπετρίτη – Κόμπου για Κυπριακό και εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο
Thefaq.gr

Σκανδάμης για φασιστική επίθεση σε μαθήτρια στην Πάτρα: «Οι φασίστες και οι νεοναζί δεν έχουν θέση στη χώρα μας»

Ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΕΛ.Α.Σ, καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε μαθήτρια και μέλος της ΚΝΕ στην Πάτρα.

Στην τοποθέτησή του υπογράμμισε την ανάγκη για οριστικό τέλος στο φαινόμενο του φασισμού και τους ντόπιους υποστηρικτές του, ενώ παράλληλα συνεχάρη τους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. για την άμεση καταδίωξη και τη σύλληψη των δραστών.
Όλη η δήλωση:
«Η τρομακτική επίθεση σε μαθήτρια της Πάτρας, που είναι μέλος της ΚΝΕ και του συντονιστικού οργάνου μαθητών, από ντόπιους φασίστες που τραυμάτισαν τα μέλη της ΚΝΕ που την υπερασπίστηκαν, μάς υπενθυμίζει την διαρκή απειλή του ναζιστικού τέρατος.
Δεν θα επιτρέψουμε σε αυτούς που υπερασπίζονται τις ιδέες των γερμανών κατακτητών και των ντόπιων συνεργατών τους, να γυρίσουν πίσω την πατρίδα μας.
Το κομμάτι εκείνο του μιντιακού συστήματος που ακόμη και τώρα δίνει χώρο προβολής στον ναζί Κασιδιάρη και τους οπαδούς του έχει βαθιές ευθύνες.
Ο φασισμός και ο νεοναζισμός δεν έχουν θέση στη χώρα μας, για αυτό και οφείλουμε να θωρακίσουμε τη δημοκρατία μας.
Ζητάμε την ταχεία απόδοση της δικαιοσύνης και οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο πλήρωμα της Ελληνικής Αστυνομίας, την ΟΠΚΕ και την Ασφάλεια, που με αυταπάρνηση επιλήφθησαν, καταδίωξαν και συνέλαβαν τους δράστες της φασιστικής επίθεσης».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...