Αρνητικά σχολίασε ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΚΕΔΕ να εγκαλέσει τους αιρετούς στην Αυτοδιοίκηση να μειώσουν τις απευθείας αναθέσεις και να προχωρήσουν σε προσλήψεις έκτακτων εργαζομένων.
Όπως έγραψε στη σελίδα του στο «Χ», μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός κάνει πρωταθλητισμό στις απευθείας αναθέσεις και στις προσλήψεις έκτακτου προσωπικού.
Ολόκληρη η ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα έχει ως εξής:
«Ο κ. Μητσοτάκης εγκάλεσε τους αιρετούς στην Αυτοδιοίκηση να μειώσουν τις απευθείας αναθέσεις και τις προσλήψεις εκτάκτων εργαζομένων. Καλά ακούσατε, ο πρωθυπουργός που τα έχει αναγάγει και τα δύο σε πρωταθλητισμό. Για τα αιτήματά μας, πολλά εκ των οποίων βρήκε δίκαια, μας είπε ότι θα τα εξετάσει όταν ωριμάσουν οι συνθήκες. Μας είπε και πότε θα γίνει αυτό: Όταν ηρεμήσουν οι αγορές και αποκατασταθεί η παγκόσμια ειρήνη… Καλή μας τύχη».
Ο κ. Μητσοτάκης εγκάλεσε τους αιρετούς στην Αυτοδιοίκηση να μειώσουν τις απευθείας αναθέσεις και τις προσλήψεις εκτάκτων εργαζομένων.
Καλά ακούσατε, ο πρωθυπουργός που τα έχει αναγάγει και τα δύο σε πρωταθλητισμό.
Για τα αιτήματά μας, πολλά εκ των οποίων βρήκε δίκαια, μας είπε ότι θα τα εξετάσει όταν ωριμάσουν οι συνθήκες.
Μας είπε και πότε θα γίνει αυτό: Όταν ηρεμήσουν οι αγορές και αποκατασταθεί η παγκόσμια ειρήνη…
Καλή μας τύχη.— Haris Doukas (@h_doukas) November 5, 2026
