Τελευταία νέα
Πιερρακάκης: Ποια θέματα κυριάρχησαν στη συνεδρίαση της G7 Το «ευχαριστώ» του Αντόνιο Κόστα για την παραχώρηση του ελληνικού πρωθυπουργικού αεροσκάφους που τον μετέφερε στον Περσικό Στο ΔΝΤ ο Πιερρακάκης: «Ανθεκτικότερη η Ευρώπη, αλλά παραμένει ευάλωτη στα ενεργειακά σοκ» Ευτύχης Αρχοντάκης: Ο Χανιώτης γιατρός που χειρούργησε τον Γιώργο Μυλωνάκη είναι «σωτήρας» πολλών ασθενών Επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Ν.Ανδρουλάκης στο εναρκτήριο συνέδριο Global Progressive Mobilization στη Βαρκελώνη Τηλεφωνικές επικοινωνίες Μητσοτάκη με Νετανιάχου και Αούν Ο Μητσοτάκης μίλησε με τον Νετανιάχου και με τον Πρόεδρο του Λιβάνου: Σημαντικό να διατηρηθεί η εκεχειρία Πιερρακάκης στους G7: Αν η ενέργεια αποτελεί τον σημερινό περιορισμό, η τεχνητή νοημοσύνη είναι ο πολλαπλασιαστής του αύριο Λιάνα Κανέλλη για Γιώργο Μυλωνάκη: Καταλαβαίνω τι είναι να «σκάει» κανείς από προσωπικές επιθέσεις Σε τηλεδιάσκεψη ηγετών για τα social και τους ανήλικους συμμετείχε ο Κ. Μητσοτάκης Πρέπει να φύγει ο διαπλεκόμενος πρωθυπουργός – Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη
Filathlos.gr

Aνακοινώθηκε από ομάδα Γ’ Εθνικής ο Κλωναρίδης! (ΦΩΤΟ)

Επιστροφή στην Ελλάδα για ομάδα… έκπληξη για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη!
Μετά το σύντομο πέρασμά του από τον Καναδά με τη φανέλα της Forge FC, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στη χώρα μας, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Άρη Πετρούπολης!
Η ομάδα της Δυτικής Αττικής έριξε τη «βόμβα» της φετινής Γ’ Εθνικής, κλείνοντας συμφωνία με τον άλλοτε άσο της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Βίκτωρα Κλωναρίδη. Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1992 στο Βέλγιο και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου, η οποία αναβαθμίζει το αγωνιστικό πρεστίζ της ομάδας μας, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Αμπιόλα Ντάουντα.

Ο Κλωναρίδης διαθέτει τεράστια εμπειρία, έχοντας καταγράψει περισσότερες από 170 συμμετοχές στη Superleague 1, ενώ υπήρξε διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες του Βελγίου (U19). Το νέο μας απόκτημα έρχεται να βοηθήσει στον μεγάλο στόχο που έχουμε θέσει, φέροντας παραστάσεις από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως το Σαμπιονά, όπου αγωνίστηκε με τη Λιλ και τη Λανς, καθώς και την Τουρκία με την Ουμρανίεσπορ. Στην Ελλάδα έγινε ευρύτερα γνωστός από τη θητεία του στην ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας (2017-2018) και το Κύπελλο (2010-2011), ενώ πανηγύρισε το Κύπελλο Ελλάδας και με τον Παναθηναϊκό το 2014, έχοντας συμπληρώσει πάνω από 100 εμφανίσεις με το «τριφύλλι».
Με επιτυχημένα περάσματα από τον ΑΠΟΕΛ, τον Ατρόμητο, την Κηφισιά και πρόσφατα τη Φορτζ FC στον Καναδά, ο Κλωναρίδης αποτελεί μια προσωπικότητα του ποδοσφαίρου που θα προσφέρει πολύτιμα εφόδια στον Άρη Πετρούπολης. Βίκτωρα, καλώς όρισες στην ομάδα μας!”.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...