Τελευταία νέα
Panorama.com.al

ANALIZA/ Nga rrënojat në petro-rubël, drejt lindjes së një rendi të ri monetar?

Nga Les Nemethy, CEO, Euro-Phoenix Financial Advisors Ltd., ish-bankier në Bankën Botërore Sanksionet e fundit kundër Rusisë shkaktuan një rënie të papritur të rublës, nga 81 rubla për dollar, në 150 rubla për dollar. Ndonëse pushtimi i Ukrainës shkoi keq për rusët dhe sanksionet bënë shumë dëm, nga 7 marsi deri më 3 prill 2022,

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...