Τελευταία νέα
Η Νίκη Κεραμέως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστολικής ψήφου στις εθνικές εκλογές Αυτή ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχε η Έφη Αχτσιόγλου με τον Αλέξη Τσίπρα – Τι είπαν στο τηλέφωνο Ιστορική κοινή δήλωση των CEO των μεγαλύτερων ναυτιλιακών εταιρειών Αυγέρη: Βολές κατά κυβέρνησης λόγω ΕΕΔΑ – «Αγωνία της να μην προχωρήσει η έρευνα για τις υποκλοπές» Πόσα χρήματα βάζουν η Αχτσιόγλου και οι αποστάτες του ΣΥΡΙΖΑ από την τσέπη τους για το νέο κόμμα Γελάει όλη η Ελλάδα: Η Έφη Αχτσιόγλου αποκάλυψε τα… φιλόδοξα σχέδιά της – Δεν σκοπεύει να περιοριστεί στο Κοινοβούλιο Δεν θα πιστεύετε για ποιον λόγο θα κόβει πρόστιμο από εδώ και πέρα η τροχαία Μητσοτάκης: «Παρά τις κλιματικές καταστροφές που υπέστη η χώρα μας, αναδύεται μια νέα Ελλάδα» Αχτσιόγλου για τα περί υπονόμευσης Τσίπρα: «Εκτέλεσαν ένα συμβόλαιο που υπηρέτησε τον Κασσελάκη» ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η κυβέρνηση νομοθετεί σκανδαλωδώς ασυλία για τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ «Η κυβέρνηση νομοθετεί σκανδαλωδώς ασυλία για τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Δημοσκόπηση GPO για το φορολογικό νομοσχέδιο: Οι ελεύθεροι επαγγελματίες «παραδέχονται» τη συστηματική φοροδιαφυγή – Στην… κορυφή οι γιατροί
Secnews.gr

Apple Music: Ανακάλυψε πώς να αντιμετωπίσει τις πλαστές ακροάσεις

Η Apple παρακολουθεί προσεκτικά το Apple Music και τον τελευταίο χρόνο έχει εντείνει την προστασία του απέναντι στις πλαστές ακροάσεις (via 9to5Mac). Τα μέτρα κατά της απάτης ήταν τόσο επιτυχημένα που ο ρυθμός απάτης μειώθηκε κατά 30%, σύμφωνα με νέα έκθεση του Billboard.

Δείτε επίσης: Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή Apple Music Classical στο iPad

Η απάτη streaming μπορεί να λάβει πολλές μορφές, με την πιο προφανή να είναι όταν ένας μουσικός χρησιμοποιεί bots για να κάνει streaming τη μουσική του 24/7 προκειμένου να αποκτήσει πνευματικά δικαιώματα. Η Apple αναφέρει ότι έχει ανιχνεύσει και άλλα παρόμοια παραδείγματα!

“Σύμφωνα με ένα email που απέστειλε η πλατφόρμα του Apple Music στους μουσικούς συνεργάτες της τον Μάρτιο, το Apple Music απέκτησε αθόρυβα τις δικές του ενισχυμένες προστασίες από απάτη, περιλαμβάνοντας την επιβολή “οικονομικών προσαρμογών” σε επαναλαμβανόμενους παραβάτες, πριν από περισσότερο από έναν χρόνο“, σύμφωνα με το Billboard. Οι εσωτερικές μετρήσεις του Apple Music υποδεικνύουν ότι η πολιτική αυτή έχει ήδη οδηγήσει σε μείωση 30% στην υπερβολική επεξεργασία ροής, αναφέρει το δημοσίευμα του Billboard.

Δείτε ακόμα; Το iOS 17.1 αναβαθμίζει το AirDrop και προσφέρει νέα εμπειρία στο Apple Music

Ένας άλλος τύπος απάτης είναι τα άλμπουμ με τραγούδια διάρκειας 31 δευτερολέπτων – η Apple πληρώνει αποζημίωση ανά τραγούδι, με τον όρο ότι ένα τραγούδι διάρκειας 30 δευτερολέπτων ή λιγότερο δεν συμπεριλαμβάνεται στην συμφωνία. Ορισμένοι έχουν δημιουργήσει ολόκληρα άλμπουμ με τραγούδια διάρκειας 31 δευτερολέπτων απλά για να ξεπεράσουν το όριο των 30 δευτερολέπτων.

Για να βοηθήσει τις ετικέτες και τους διανομείς να ανακαλύψουν πού συμβαίνει απάτη, το email του Apple Music αναφέρει ότι η πλατφόρμα ξεκίνησε να αποστέλλει ημερήσιες αναφορές που αναλύουν με λεπτομέρεια “τα άλμπουμ ενός παρόχου περιεχομένου με καταχωρημένα streams.”

“Μετά από κάθε αναθεώρηση,” συνεχίζει το email, “αφαιρούμε τα παραπλανητικά streams και κυκλοφορούμε τις νόμιμες αναπαραγωγές. Στο τέλος κάθε μήνα, οι πάροχοι περιεχομένου λαμβάνουν επίσης μία αναφορά με όλα τα αποκλεισμένα streams“.

Δείτε επίσης: Apple Music προσθέτει εξατομικευμένες συστάσεις & το Spotify επεκτείνει το AI DJ

Σύμφωνα με την αναφορά του Billboard που παραθέτει αξιωματούχους του Apple Music, το Spotify έχει τώρα ενισχύσει την αναφορά που παρέχει σε ετικέτες και διανομείς, “προσθέτοντας μια νέα διάσταση για τους επαναλαμβανόμενους παραβάτες“.

Πηγή: phonearena

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...