Τελευταία νέα
Μιχάλης Κατρίνης στο “Π”: Ο ναρκισσισμός μιας «άριστης» κυβέρνησης Κώστας Αρβανίτης στο “Π”: Έκθεση Κομισιόν για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα: Ανησυχία, αμφιβολίες και ηχηρές προειδοποιήσεις Αν. Δημοσχάκης στο “Π”: Έβρος: Ένας μοναδικός τουριστικός προορισμός σε μια ασφαλή και αναβαθμισμένη περιοχή! Ευαγγελία Λιακούλη στο “Π”: Στοίχημα του Κινήματος Αλλαγής να ξαναπειστούν οι πολίτες! Σταύρος Αραχωβίτης στο “Π”: Έξοδος: Να ζήσουμε και όχι να επιβιώσουμε Κώστας Παπαδάκης στο “Π”: Κυπριακό: Τα «νέφη» του ευρωατλαντικού εφησυχασμού διαλύονται, τα διχοτομικά σχέδια ξεπροβάλλουν Ηλέκτρα Αποστόλου – “Στ’ όνομά σου ορκιζόμαστε” ΣΥΡΙΖΑ: «Επιβάλλεται η αύξηση του κατώτερου μισθού» Αρμιν Λάσετ: «Δεν πιστεύω στον υποχρεωτικό εμβολιασμό» ΣΥΡΙΖΑ: Τα (8) fake news της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Αλήθειες και ψέματα για την αντιμεταρρύθμιση της Επικουρικής Ασφάλισης. Σφοδρά πυρά Κοτζιά στη Σακελλαροπούλου: “Η γιορτή της Δημοκρατίας κατάντησε κοσμικό γεγονός, δεν με κάλεσαν ποτέ ούτε ως Δημοκράτη ούτε ως αντιστασιακό. “ΝotΜyPresident”…” Η πτώση των…θεών
Secnews.gr

Apple Pay Later: Η υπηρεσία που επιτρέπει αγορά app με μηνιαίες δόσεις

Η Apple ετοιμάζει μια νέα υπηρεσία που θα επιτρέπει στους χρήστες Apple Pay να αγοράζουν προϊόντα και να τα εξοφλούν σε μηνιαίες δόσεις, για να ανταγωνιστεί τις υπάρχουσες επιλογές μηνιαίου προγράμματος πληρωμών των Affirm και PayPal. Το Bloomberg αναφέρει ότι αυτή η υπηρεσία βρίσκεται σε εξέλιξη και ονομάζεται προς το παρόν «Apple Pay Later».

Δείτε επίσης: Η Apple ενδέχεται να εγκαταλείψει την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου

Ωστόσο, η υπηρεσία πρόκειται να ενσωματωθεί άμεσα στο Apple Pay. Η εταιρεία λέγεται ότι συνεργάζεται με τη Goldman Sachs για το νέο της εγχείρημα. Η Goldman Sachs λειτουργεί ήδη ως υποστηρικτική τράπεζα πίσω από την Apple Card.

Οι προσφορές “Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα” έχουν δει άνοδο τα τελευταία χρόνια.

Η νέα δυνατότητα ακούγεται παρόμοια με το πρόγραμμα που διατίθεται στους χρήστες της Apple Card. Με τις μηνιαίες δόσεις της Apple Card, οι κάτοχοί της μπορούν ήδη να αγοράσουν ένα iPhone και άλλες συσκευές Apple με χρηματοδότηση 0% για 24 μήνες.

Δείτε ακόμα: Πώς θα δείτε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιείτε περισσότερο στο iPhone

Το νέο πρόγραμμα Apple Pay Later δεν απαιτεί από τους χρήστες να διαθέτουν μία Apple Card. Ουσιαστικά, η Apple θα επιτρέψει σύντομα στους χρήστες να αγοράσουν εύκολα οτιδήποτε με το Apple Pay και να το αποκτήσουν μέσω ενός μηνιαίου προγράμματος χρηματοδότησης. Η Goldman Sachs θα είναι ο υποκείμενος δανειστής για τα προγράμματα δόσεων. Η τιμή της μετοχής της Affirm έπεσε πάνω από 10% κατά τη δημοσίευση της έκθεσης.

Η έκθεση υποδεικνύει ότι οι πελάτες θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση και να εγκριθούν, μέσω μιας διαδικασίας αίτησης στην εφαρμογή Wallet. Το Bloomberg αναφέρει ότι θα είναι διαθέσιμα επίσης άτοκα προγράμματα.

Δείτε επίσης: iOS 15: Το Wallet app θα αρχειοθετεί τα εισιτήρια/passes που έχουν λήξει

Αναμφίβολα, η κυκλοφορία της υπηρεσίας θα εξεταστεί από τους ρυθμιστικούς φορείς, καθώς οι κυβερνήσεις αποζητούν μεταρρυθμίσεις για τις Big Tech. Ακόμη και πριν από αυτό, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ερευνά ήδη ισχυρισμούς ότι η Apple πλεονεκτεί άδικα με το Apple Pay σε σχέση με τα ανταγωνιστικά συστήματα ανέπαφων πληρωμών στο iPhone.
The post Apple Pay Later: Η υπηρεσία που επιτρέπει αγορά app με μηνιαίες δόσεις appeared first on SecNews.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...