Τελευταία νέα
ΣΥΡΙΖΑ: «Πολιτικό θράσος από την Νίκη Κεραμέως για την επιστολική ψήφο» ΣΥΡΙΖΑ: Μνημείο πολιτικής εργαλειοποίησης των Ελλήνων του εξωτερικού η επιστολή Κεραμέως Ο Αλέξης Τσίπρας στις εξέδρες της Λεωφόρου παρακολούθησε τον αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ Πού θα σταματήσει ο κατήφορος; Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Το πρόγραμμα των θεματικών συζητήσεων Βελτιωτικές αλλαγές στο ν/σ για τον νέο ποινικό κώδικα κατέθεσε ο Φλωρίδης Ο Κώστας Βαξεβάνης ανέβασε φωτογραφία και διέσυρε χωρίς προηγούμενο τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη (pic) Βορίδης για διαχείριση απορριμμάτων: «Έχουμε αρκετή δουλειά» Άδικος αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τον πολύ κατώτερο Παναθηναϊκό που προκρίθηκε κατά… λάθος Το πρόγραμμα των θεματικών συζητήσεων στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Ο Πάνος Ρήγας θα είναι ο πρόεδρος του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ Μετανιωμένος εμφανίζεται ο Κυρ. Πιερρακάκης
Secnews.gr

Apple Vision Pro: Είναι καλύτερο να περιμένουμε για το μοντέλο 4ης γενιάς;

H ομάδα της Apple που είναι υπεύθυνη για το Apple Vision Pro πιστεύει ότι το μοντέλο 4ης γενιάς είναι αυτό που θα προσφέρει πραγματικά αυτό που επιδιώκουν.

Δείτε επίσης: Vision Pro: Οι χρήστες που ξέχασαν τον κωδικό πρόσβασης πρέπει να τον επαναφέρουν στο κατάστημα

Κάθε προϊόν πρώτης γενιάς της Apple, συνδέεται πάντα με έναν βαθμό αμφιβολίας. Αυτό οφείλεται είτε σε αναπόφευκτα σφάλματα και αδυναμίες είτε εξαιτίας του κινδύνου να μετανιώσει κάποιος την αγορά του, όταν η δεύτερη έκδοση είναι ασφαλώς πολύ καλύτερη.

Πολλοί θεωρούν ότι το Vision Pro μπορεί να είναι το απόλυτο παράδειγμα αυτού, και ένα ρεπορτάζ το Σαββατοκύριακο αναφέρει ότι μερικά μέλη της ομάδας της Apple που είναι υπεύθυνη για το προϊόν πιστεύουν ότι το μοντέλο της 4ης γενιάς είναι αυτό που θα προσφέρει πραγματικά αυτό που επιδιώκουν.

Πολλοί από εμάς αγοράζουμε ένα προϊόν πρώτης γενιάς της Apple επειδή είναι καινούργιο και συναρπαστικό, και το θέλουμε άμεσα.

Μερικές φορές αυτό λειτουργεί και απολαμβάνουμε να έχουμε πρόσβαση σε μία συσκευή νωρίς, και απλά αδιαφορούμε όταν το επόμενο έτος κυκλοφορεί μια καλύτερη ή φθηνότερη έκδοση. Το MacBook Pro με M1 Max είναι ένα καλό παράδειγμα αυτού. Υπερκαλύπτει κατά πολύ τις υποσχέσεις του Apple Silicon.

Δείτε ακόμα: Vision Pro: Η εταιρεία Zoom παρουσιάζει την καινοτόμο εφαρμογή

Ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Πολλοί υποδηλώνουν ότι το Vision Pro είναι ένα καλό παράδειγμα ενός προϊόντος όπου αξίζει να περιμένετε για μια νεότερη έκδοση.

Ο Mark Gurman του Bloomberg προτείνει ακόμα και ότι “το Vision Pro είναι ουσιαστικά ένα πρωτότυπο – μόνο που πρέπει να πληρώσετε την Apple για το προνόμιο να το δοκιμάσετε.“

Αναφέρει επίσης ότι μερικά μέλη της ομάδας Vision Pro πιστεύουν ότι μπορεί να απαιτηθούν τέσσερις γενιές για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Από την άλλη πλευρά φυσικά, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το πώς θα εξελιχθεί το προϊόν. Και ένα είναι σίγουρο, ότι πάντα η επόμενη γενιά θα είναι πάντα καλύτερη, ανεξάρτητα από το πότε την αγοράζετε.

Δείτε επίσης: Apple: Περισσότερες από 600 εφαρμογές έχουν βελτιστοποιηθεί για το Vision Pro

Και στην περίπτωση του Vision Pro, εκείνοι που αγοράζουν σήμερα αποκτούν πρόσβαση σε μια ολοκαίνουργια εμπειρία, η οποία μπορεί να δικαιολογήσει το οικονομικό κόστος και τις πρώτες δυσκολίες.

Πηγή: 9to5mac

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...