Τελευταία νέα
Μουντιάλ 2026: Πρώτη φορά στους «16» η Αίγυπτος – Υπέταξε στα πέναλτι την Αυστραλία [βίντεο] Γαλλία: Οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 29% την εβδομάδα του μέγαλου καύσωνα Αφροδίτη Νέστορα: «Η τυφλή πολιτική βία να μην κερδίσει» – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της Μέση Ανατολή: Επιστρέφει στη Γαλλία το αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle Μουντιάλ 2026: Στα ύψη οι τιμές των εισιτηρίων στο Μεξικό-Αγγλία, έντονες αντιδράσεις κατά της FIFA Καύσωνας στις ΗΠΑ: Ακυρώνονται εκδηλώσεις για τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου “Φιάσκο” Ντόκου: Ομαδικά πυρά κατά Μαξίμου από την αντιπολίτευση Μεξικό: Βρέθηκε νεκρή δημοσιογράφος που είχε απαχθεί στα μέσα Ιουνίου Ανατράπηκε λέμβος στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης Καρέ – καρέ η τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού στο σπίτι του Σάββα Αναστασιάδη ΚΚΕ: Την πολιτική που οδήγησε στη λειψυδρία στην Αίγινα σερβίρει ως «λύση» η Κομισιόν Νέα Αριστερά «σφυροκοπά» Μητσοτάκη για την υπόθεση Ντόκου: «Η πραγματική φάρσα είναι η κυβέρνησή του»
Filathlos.gr

AS: «Κρούση του ΠΑΟΚ για τον Βέσγκα της Μπιλμπάο»

Ο ΠΑΟΚ κινείται με φόντο την ενίσχυση στη μεσαία του γραμμή και εξετάζει τις επιλογές του.
Σύμφωνα με την ισπανική “AS”, ο Μικέλ Βέσγκα βρίσκεται στο στόχαστρο του Δικεφάλου, με τον 33χρονο αμυντικό χαφ να ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027.
Το έγκυρο ισπανικό ΜΜΕ αναφέρει ότι ο Δικέφαλος του Βορρά έχει κάνει κρούση και έχει επαφές για την απόκτησή του παίκτη.
Ο Βέσγκα, που έκλεισε την περσινή σεζόν με συνολικά 33 συμμετοχές με τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, δεν μοιάζει να είναι ικανοποιημένος με τον ρόλο του στην ισπανική ομάδα, καθώς και πέρυσι οι περισσότερες συμμετοχές του ήταν ως αλλαγή για λίγα λεπτά.
Βρίσκεται από το 2016 στη Μπιλμπάο, ενώ ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες της Αλαβές, με τον υψηλόσωμο (1.91μ.) Ισπανό να ψάχνει τώρα την επόμενη ομάδα του.
“Ο ΠΑΟΚ θα έχει στον πάγκο του τον Ιταλό Αλέσιο Λίσι τη νέα σεζόν, που στο παρελθόν ήταν προπονητής στη Μιραντές και την Οσασούνα. Έχει ήδη αποκτήσει τον Αρίτζ Ελουστόντο και βρίσκεται σε συζητήσεις και με τον Σανταμαρία της Βαλένθια. Πέρυσι, τερμάτισε στην 3η θέση στο πρωτάθλημα, πίσω από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό“, σημειώνουν μεταξύ άλλων οι Ισπανοί.
“Έχω σκεφτεί πολύ το μέλλον μου. Πέρυσι και φέτος δεν έπαιξα όσο ήθελα. Δεν ξέρω ποιες είναι οι προθέσεις του κλαμπ. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Δε θέλω να είμαι στην ομάδα απλά για να είμαι. Θέλω να δουλέψω καλά αυτό το καλοκαίρι, αισθάνομαι καλά και θα δούμε τι θα μου φέρει και ο μάνατζέρ μου“, είχε πει στο φινάλε της σεζόν ο 33χρονος Ισπανός χαφ, που δεν αισθάνεται καλά στη Μπιλμπάο και ψάχνει το next step.
Η Αθλέτικ Μπιλμπάο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα την προετοιμασία της και σύμφωνα με την “AS”, o Βέσγκα θα πιέσει τον Έντιν Τέρζιτς για ένα συναινετικό «διαζύγιο», ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μετράει και δύο δανεισμούς σε Σπόρτινγκ Χιχόν και Λεγανές.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...