Τελευταία νέα
Παπασταύρου από Μέγαρα: Κάνουμε πράξη τη δέσμευσή για την αντιπλημμυρική προστασία της Δυτικής Αττικής Συρίγος για την Κάσο: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω» – «Έχω δύο ιδιότητες» – Υπερασπίζεται την επιλογή της Αθήνας απέναντι στα τουρκικά πολεμικά Ο Μαρινάκης «αδειάζει» Συρίγο: «Δεν υπήρξε καμία υποχώρηση στην Κάσο» Στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας: Συναντήσεις με αλιείς και επίσκεψη στο Επταπύργιο ΣτΕ: Αντισυνταγματική η 20ετής και η 10ετής παραγραφή για επιβολή πρόσθετων φόρων λόγω φοροδιαφυγής Διέψευσε το μισο … δημοσίευμα της WSJ ο Παπασταύρου: Δεν τέθηκε ποτέ θέμα απειλής για την Ελλάδα Παπασταύρου για δημοσιεύματα περί πιέσεων από Γκιλφόιλ: «Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα» – «Σε ιστορικά υψηλό οι σχέσεις Ελλάδας και ΗΠΑ» Γεωργιάδης για Καρυστιανού: Μπορεί να προσκομίσει έγγραφο του ΙΣΘ ότι δεν βρήκε κάτι μεμπτό; Ψυχραιμία, δεν πάει για Αρχιεπίσκοπος ο Τσίπρας – Εναν Θανάση έβαλε Κ. Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση αντιδρά στην κρίση με ημίμετρα – Η αποτυχία της είναι πια αδιάψευστη Συμβούλιο της Ευρώπης: «Τα μέτρα της Ελλάδας κατά των επαναπροωθήσεων δεν επαρκούν» Αλέξης Τσίπρας: Στη Θεσσαλονίκη με αλιείς και στο Γεντί Κουλέ – Στο επίκεντρο το ενεργειακό κόστος και η προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς
Efsyn.gr

Athens Kallithea: Με… Τζένη Βάνου η εντυπωσιακή παρουσίαση της νέας φανέλας [βίντεο]

Μετά την τεράστια επιτυχία των εμφανίσεων της περιόδου 2024-26, οι οποίες διατέθηκαν σε περισσότερες από 60 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, η Athens Kallithea παρουσίασε τις νέες φανέλες, με τις οποίες θα εμφανιστεί την ερχόμενη σεζόν στη Super League.
Το κλαμπ της Καλλιθέας παρουσίασε τις εμφανίσεις της νέας σεζόν 2026-27 με ένα ιδιαίτερο short film, εμπνευσμένο από την Τζένη Βάνου.
Η φετινή παρουσίαση έχει ξεχωριστή σημασία για τον σύλλογο, καθώς η Athens Kallithea συμπληρώνει 60 χρόνια από την ίδρυσή της. Η ομάδα δημιουργήθηκε το 1966, μέσα από τη συγχώνευση πέντε συλλόγων της τοπικής κοινότητας, με τις νέες φανέλες να φέρουν συμβολικά πέντε αστέρια πάνω από το έμβλημα με το μονόγραμμα «AK».

View this post on Instagram

Η ανακοίνωση της Athens Kallithea
«Η Athens Kallithea παρουσιάζει τις εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις για τη σεζόν 26/27 με ένα short film
Μετά την τεράστια επιτυχία της συλλογής εμφανίσεων 24/26, η οποία διατέθηκε σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως, η Athens Kallithea FC παρουσιάζει τις νέες εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις για τη σεζόν 26/27, συνοδευόμενες από ένα short film εμπνευσμένο από την Τζένη Βάνου.
Η Athens Kallithea FC γιορτάζει φέτος την 60ή επέτειό της και η νέα συλλογή εμφανίσεων τιμά αυτή τη σημαντική στιγμή. Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1966 μέσα από τη συγχώνευση πέντε ομάδων της τοπικής κοινότητας, γι’ αυτό και οι νέες εμφανίσεις φέρουν συμβολικά πέντε αστέρια πάνω από το έμβλημα με το μονόγραμμα «AK».
Οι εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις της σεζόν 2026/27, διαθέσιμες σε μακρυμάνικο και κοντομάνικο, διατηρούν τον κλασικό γιακά και μια κομψή, μινιμαλιστική αισθητική.
Η εντός έδρας εμφάνιση διαθέτει βαθύ μπλε χρώμα στο σώμα με σετ ανάγλυφων κάθετων γραμμών (πέντε γραμμές ανά σετ, συνεχίζοντας τον συμβολισμό του αριθμού πέντε) που προσφέρουν διακριτική υφή, μαζί με λευκές λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν πάνω στη φανέλα και ένα γαλάζιο ένθετο κάτω από τα μανίκια.
Η εκτός έδρας εμφάνιση αποπνέει αίσθηση ελαφρότητας, με καθαρό λευκό φόντο, μπλε γιακά, μπλε λεπτομέρειες και οριζόντιες μπλε ρίγες, ξανά με πέντε ρίγες ανά σετ και συνολικά πέντε σετ.
Και οι δύο εμφανίσεις φέρουν το λογότυπο ΕΜΣΤ του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στην Αθήνα, σηματοδοτώντας την τέταρτη χρονιά αυτής της ξεχωριστής συνεργασίας.
Στο επίκεντρο της καμπάνιας της Athens Kallithea FC βρίσκεται ένα short film σε 16mm με τίτλο «Απόψε», με μουσική επένδυση από το ομώνυμο τραγούδι του 1963, σε σύνθεση Μίμη Πλέσσα και ερμηνεία της Τζένης Βάνου.
Το film, σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Σελέκου, παρουσιάζει τις εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις της ομάδας μέσα από ένα χορευτικό ντουέτο με τη συμμετοχή της χορεύτριας Κατερίνας Μαγεράκη, με σπουδές στην Εθνική Λυρική Σκηνή, και του ηθοποιού Κωνσταντίνου Γεωργαλή, σε χορογραφία Νίκου Καλύβα. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν νύχτα στο ιστορικό γήπεδο του συλλόγου, το «Ελ Πάσο».
Οι εντός και εκτός έδρας εμφανίσεις για τη σεζόν 26/27 είναι διαθέσιμες αποκλειστικά στο shop.akfc66.gr.
Από τον Σεπτέμβριο, οι εμφανίσεις θα είναι διαθέσιμες και στο πωλητήριο του ΕΜΣΤ.
Μια τρίτη εμφάνιση αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο–Οκτώβριο 2026».

View this post on Instagram

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...