Τελευταία νέα
ΝΔ: Νέος εκπρόσωπος της ΚΟ ο Δημήτρης Μαρκόπουλος Μητσοτάκης: Κατήγγειλε απόπειρα «δολοφονίας» Μυλωνάκη από το Documento -Τι απαντούν Βαξεβάνης, Φάμελλος Δευτερολογία Ανδρουλάκη: «Ορμπανίσκος των Βαλκανίων ο Μητσοτάκης» Κουτσούμπας κατά Μητσοτάκη για ΟΠΕΚΕΠΕ, υποκλοπές και κράτος δικαίου: «Είστε έκθετοι και δεν μπορείτε να το κρύψετε» Στον “Ευαγγελισμό” ξανά ο Μητσοτάκης – Τρίτη επίσκεψη στον Γιώργο Μυλωνάκη Φάμελλος: «Αδύναμος κι εκβιαζόμενος ο πρωθυπουργός» Κεραμίδα για τον Μακάριο Λαζαρίδη: Καλείται να επιστρέψει 235.024 ευρώ Μητσοτάκης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν η μόνη που δεν ευχήθηκε στον Μυλωνάκη και η μόνη που υιοθέτησε τα fake news για την κόρη μου Υπουργείο Ανάπτυξης: 10 παρεμβάσεις για επιχειρηματικότητα, βιομηχανία ανταγωνιστικότητα Π. Πέρκα: Ο πρωθυπουργός παρουσίασε μια εικονική πραγματικότητα του κράτους δικαίου στην Ελλάδα Πέρκα: Ο Μητσοτάκης  παρουσίασε μια “εικονική πραγματικότητα” του κράτους δικαίου στην Ελλάδα “Άθλια πρωθυπουργική ομιλία”: Κατηγορίες για θεσμική εκτροπή και διαφθορά από την Ζωή Κωνσταντοπούλου
Tennis24.gr

Australian Open: Ξημερώματα Τετάρτης το δεύτερο ματς της Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ρίχνεται στη μάχη του 2ου προκριματικού γύρου έχοντας ως στόχο να κάνει ένα ακόμη βήμα για την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό. 
Μετά τη νίκη της στην πρεμιέρα, η 32χρονη Ελληνίδα τενίστρια και Νο160 του κόσμου θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Τετάρτης (14/1) την Ουκρανή Γιούλια Σταροντούμπτσεβα, η οποία βρίσκεται στο Νο110 της παγκόσμιας κατάταξης, με την μεταξύ τους αναμέτρηση να ξεκινά στη 01:00 GR, ανοίγοντας το πρόγραμμα στο Court 12.
Αυτή θα είναι η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, ωστόσο για την 26χρονη δεν θα είναι ο πρώτος αγώνας κόντρα σε Ελληνίδα, καθώς τον Φεβρουάριο του 2025 είχε αντιμετωπίσει την Δήμητρα Παύλου στο πρώτο προκριματικό γύρο του τουρνουά στην Μέριντα, κατακτώντας τη νίκη.
Για την Σταροντούμπτσεβα αυτή είναι η 3η συμμετοχή στο Australian Open, η πρώτη στα προκριματικά. Στις δύο εμφανίσεις της στη Μελβούρνη, είχε ηττηθεί στον 1ο γύρο από τις Ονς Ζαμπέρ (2024) και Λέιλα Φερνάντεζ (2025).
Από την πλευρά της η Παπαμιχαήλ στοχεύει να φτάσει σε μια ιστορική πρόκριση, καθώς απέχει δύο νίκες από την είσοδο σε κυρίως ταμπλό Grand Slam για πρώτη φορά στην καριέρα της. 
Η νικήτρια από την αναμέτρηση θα περάσει στον 3ο προκριματικό γύρο και θα παίξει κόντρα σε μια εκ των Βικτορίγια Τόμοβα και Βικτόρια Χρουντσάκοβα.
AO MEN’S QUAL. DRAW | WOMEN’S QUAL. DRAW | SCHEDULE (+9h)
The post Australian Open: Ξημερώματα Τετάρτης το δεύτερο ματς της Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...