Τελευταία νέα
Παύλος Μαρινάκης για Γιώργο Μυλωνάκη: «Είναι δυνατός, σύντομα θα είναι κοντά μας» «Η κατάστασή του είναι σταθερή» – Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Γιώργο Μυλωνάκη Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Γιώργος Μυλωνάκης είναι γερός οργανισμός θα τα καταφέρει – Εκλογές μετά τη ΔΕΘ δεν θεωρούνται πρόωρες Το Luben ξεφτιλίζει τον Λαζαρίδη (βίντεο) Ανδρουλάκης: Ζητά εκλογές για να «προλάβει» Μητσοτάκη και Τσίπρα Μαρινάκης: Ο Μυλωνάκης είναι δυνατός, θα κερδίσει τις μάχες- Σύντομα κοντά μας Μαρινάκης για Μυλωνάκη: Ο χρόνος πάγωσε λίγο πριν τις 9 το πρωί – Eίναι δυνατός, ήδη βγήκε νικητής στην πρώτη μάχη Διαμαντοπούλου: Την εποχή των μνημονίων άσπρισαν τα μαλλιά μου σε μια νύχτα από το άγχος ΣΥΡΙΖΑ: Οι υποκλοπές και το Κράτος Δικαίου δεν πάνε μαζί Γ.Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα συνεισφέρει στην ανθρωπιστική βοήθεια για το Σουδάν Ευάγγελος Αποστολάκης τέλος για τον Αλέξη Τσίπρα Γ.Μυλωνάκης: Δεύτερη επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ευαγγελισμό»
Tennis24.gr

Billie Jean King Cup: Η Ελλάδα επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία!

Η Εθνική ομάδα γυναικών έκανε το 5 στα 5 και επέστρεψε πανηγυρικά στο πρώτο γκρουπ του Billie Jean King Cup. Στο τελευταίο της παιχνίδι στη Βοσνία, η Ελλάδα κέρδισε και τη Ν. Αφρική εξασφαλίζοντας την τυπικά την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, στην οποία θα αγωνιστεί το 2027. 
Την αρχή έκανε η παίκτρια με τις περισσότερες νίκες στην Εθνική, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία χρειάστηκε μία ώρα και 46 λεπτά για να επικρατήσει της Ιζαμπέλα Κρούγκερ με 6-2, 6-3 δίνοντας το προβάδισμα για την Εθνική ομάδα. 
 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Papamichail (@despinapapamichail)

Στη συνέχεια ακολούθησε το παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα στην Ζανί βαν Ζιλ, με την Νο1 Ελληνίδα τενίστρια να επικρατεί με 6-4, 6-1 μέσα σε μία ώρα και 20 λεπτά κάνοντας το 2-0 και σφραγίζοντας την άνοδο για την ελληνική ομάδα. 
Το δεύτερο εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία πήρε η Βουλγαρία, η οποία κέρδισε με 2-0 την εξαιρετική ομάδα (όλη την εβδομάδα) της Κύπρου, που αγωνίστηκε χωρίς την κορυφαία της παίκτρια Ραλούκα Σέρμπαν. 
Η πορεία της Ελλάδας μέχρι την άνοδο

Ελλάδα – Κύπρος 3-0
Ελλάδα – Βοσνία 2-1
Αυστρία – Ελλάδα 0-3
Ελλάδα – Φινλανδία 3-0
Ελλάδα – Ν. Αφρική 2-0

Την ελληνική αποστολή αποτέλεσαν οι: Μαρία Σάκκαρη, Δέσποινα Παπαμιχαήλ, Μάρθα Ματούλα, Έλενα Κοροκοζίδη και Μαριάνα Αργυροκαστρίτη, ο κάπτεν και ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης, η αρχηγός αποστολής η Χριστίνα Ζαχαριάδου, αλλά και ο φυσιοθεραπευτής Απόστολος Μιχαλάκας. 
The post Billie Jean King Cup: Η Ελλάδα επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία! appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...