Τελευταία νέα
Φάμελλος: «Αδύναμος κι εκβιαζόμενος ο πρωθυπουργός» Κεραμίδα για τον Μακάριο Λαζαρίδη: Καλείται να επιστρέψει 235.024 ευρώ Μητσοτάκης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν η μόνη που δεν ευχήθηκε στον Μυλωνάκη και η μόνη που υιοθέτησε τα fake news για την κόρη μου Υπουργείο Ανάπτυξης: 10 παρεμβάσεις για επιχειρηματικότητα, βιομηχανία ανταγωνιστικότητα Π. Πέρκα: Ο πρωθυπουργός παρουσίασε μια εικονική πραγματικότητα του κράτους δικαίου στην Ελλάδα Πέρκα: Ο Μητσοτάκης  παρουσίασε μια “εικονική πραγματικότητα” του κράτους δικαίου στην Ελλάδα “Άθλια πρωθυπουργική ομιλία”: Κατηγορίες για θεσμική εκτροπή και διαφθορά από την Ζωή Κωνσταντοπούλου Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: «Τα μόνα απατηλά όνειρα είναι ότι θα παραμείνετε πρωθυπουργός» Σ. Φάμελλος: Το καθεστώς Μητσοτάκη είναι ανοικτή πληγή και απειλή για τη δημοκρατία Ν. Ανδρουλάκης: Εκλογές να φύγετε το γρηγορότερο δυνατό Δ. Μιχαηλίδου: Διπλάσιοι οι δικαιούχοι, ένα χρόνο μετά την άρση της αδικίας για το επίδομα κώφωσης ΣΥΡΙΖΑ για Λαζαρίδη: «Μετά από δύο εβδομάδες υπεκφυγών, ομολόγησε»
Filathlos.gr

BINTEO: Σπουδαία επένδυση για το μέλλον από την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ενέταξε στο δυναμικό της τον ταλαντούχο Αιγύπτιο επιθετικό, τον Χαμζά Αμπντελκαρίμ, ο οποίος αρχικά θα αγωνιστεί στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου.
Οι «μπλαουγκράνα» κατέληξαν σε συμφωνία με την Αλ Αχλί για τον δανεισμό του 18χρονου ποδοσφαιριστή. Η συμφωνία περιλαμβάνει οψιόν αγοράς, το ύψος της οποίας εκτιμάται μεταξύ 3 και 5 εκατομμυρίων ευρώ, δίνοντας στην ομάδα της Βαρκελώνης τη δυνατότητα να τον κάνει μόνιμα δικό της στο μέλλον.
Ο Χαμζά Αμπντελκαρίμ θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου, έχοντας εντυπωσιακές επιδόσεις με την εθνική ομάδα U17 της χώρας του, με 12 γκολ σε 17 συμμετοχές.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...